Whiskyboek: The Whisky Distilleries of the United Kingdom op komst

Nieuws
maandag, 01 mei 2023 om 17:00
the whisky distilleries of the united kingdom boek alfred barnard
Ben jij whiskyfan en lees je op zijn tijd een boek? Dan hebben we goed nieuws, want er is weer een nieuw whiskyboek onderweg. Het boek draagt de titel The Whisky Distilleries of the United Kingdom en verschijnt ergens in juli.
De titel van het nieuwe whiskyboek is duidelijk: het gaat over whisky distilleerderijen in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel er allerlei whisky’s in opkomst zijn en landen als Ierland en bijvoorbeeld ook Denemarken niet vergeten mogen worden, is Schotse whisky voor veel whiskyliefhebbers heilig. Dit boek The Whisky Distilleries of the United Kingdom geeft informatie over meer dan tweehonderd distilleerderijen en bevat in totaal 528 pagina’s. Het betreft een hardcover editie.
Het boek, dat de subtitel The Foundation of Today ’s Scotsch whisky heritage, draagt is geschreven door Alfred Barnard en Aaron Barker. Op bol.com staat het volgende bij de omschrijving: ‘Dit boek bevat informatie over de oorsprong van de Schotse nationale drank, alsook plaatjes van het leven en reizen in het Victoriaans tijdperk. Daarmee gaat het boek dus een stapje verder dan enkel ingaan op whisky.

Wanneer is de release van The Whisky Distilleries of the United Kingdom?

Wat de exacte releasedatum is van The Whisky Distilleries of the United Kingdom is niet helemaal duidelijk omdat bol.com twee verschillende data noemt. Ergens op pagina van het boek staat 13 juli en ergens anders een week later, dus 20 juli. Daarmee wordt in ieder geval duidelijk dat de release van het boek in juli is.
Het boek is al te pre-orderen. De hardcover editie gaat 47.64 euro kosten en het e-book 9.77 euro.
Het boek Twee Schotten en heel veel whisky is net uit. Lees jij weleens een whiskyboek en heb jij nog tips? Laat het ons gerust weten in de reacties.