Whiskyvat kopen? Santing Beer & Spirit Barrels opent nieuwe website

Nieuws
dinsdag, 02 mei 2023 om 9:00
santing beer and spirits barrels2
De Nederlandse vatenleverancier Santing Beer & Spirit Barrels heeft recent een vernieuwde website gelanceerd. Heb jij altijd al eens een whiskyvat willen kopen? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar meer? Neem dan eens een kijkje.
Zodra je de website bezoekt staat er in beeld: ‘Een ervaren en gerenommeerde leverancier van houten vaten voor het rijpen van bieren en distillaten.’ Dankzij de website is het nu veel eenvoudiger om te zien wat voor whiskyvat je kunt kopen en dus ook welke vaten Santing Beer & Spirit Barrels aan kan komen.
Zo is er een kopje ‘Producten’ waar een heel aanbod aan whiskyvaten tussenstaat. Denk hierbij aan Jack Daniel’s Bourbon, Maple Syrup ex Bourbon, Tequila, Teeling – eigenlijk te veel om op te noemen.

Interview met Paulo Cardoso

Onlangs hadden we nog een interview met Paulo Cardoso, één van de eigenaren van Santing Beer & Spirit Barrels en hij gaf aan dat hij en zijn partner aan heel veel verschillende soorten vaten kunnen komen. In het interview staat onder meer het volgende:
'Wat Paulo momenteel vooral doorheeft is dat de Schotten een klein beetje in paniek zijn omdat er geen bourbonvaten zijn. Daarom is hij druk bezig met het leveren van finish vaten, waar steeds meer vraag naar is in meerdere landen. Alles wat hij hierna zegt over Schotland moet off the record blijven. Wat betreft whiskyvaten in Nederland zijn er slechts drie partijen die de markt bedienen. Naast Santing Beer and Spirit Barrels handelen Omzigt Trading en Smokey Barrels ook in spirit vaten.'
Wil je het gehele interview teruglezen? Dat kan uiteraard ook.

Steeds meer behoefte aan finish vaten

Cardoso merkt vooral op dat partijen nu veel op zoek zijn finish-vaten. Op de website kun je ook een kijkje nemen bij de specials.
De Nederlandse markt groeit. Er zijn al mooie whisky-producten op de markt, er komen er nog veel meer aan en het goede nieuws is dat we ook nog geregeld in de prijzen vallen. Eerder deze week kwamen we nog met het nieuws dat Millstone en Sculte in de prijzen zijn gevallen tijdens de San Francisco World Spirits Competition.
Foto: Hopster Magazine