Win nu een gratis jaarabonnement voor Cheflix en volg een leuke whisky masterclass

Nieuws
donderdag, 16 februari 2023 om 11:00
cheflix
Opgelet: je maakt kans op een jaarabonnement op de streamingdienst Cheflix! Waarom? Zodat jij natuurlijk gratis de whisky masterclass kunt bekijken van Matt Don Griot, de Whisky Brand Ambassador van The Glenlivet .
Er loopt momenteel een hele coole actie. Iedereen die tussen nu en 31 maart een The Glenlivet whisky koopt, krijgt een code en kan daarmee een gratis whisky masterclass kijken op Cheflix. Misschien heb je er nog niet van gehoord, maar Cheflix is een streamingdienst waar je kunt leren koken via de beste chefkoks. De website heeft allerlei toffe recepten die je kunt maken, maar ook zijn er allerlei masterclasses om te volgen.

Diverse masterclasses op Cheflix

En daar zijn er flink veel van! Zo kan Jonathan Zandbergen je wat leren over de smaak van Nederland, Tess Posthumus over de wereld van cocktails en neemt Carme Ruscalleda je mee in de gezonde Spaanse keuken. De keuze is reuze! Waar wij voor komen, is natuurlijk de Whisky Masterclass van Matt Don Griot.
Heb jij nu geen zin of geld om een The Glenlivet te kopen, maar wil je wel graag deze leuke masterclass bekijken – of stiekem nog eens willen neuzen in de rest van het aanbod van Cheflix – hebben we goed nieuws. Want in samenwerking met Cheflix mogen we twee keer een jaarabonnement weggeven van de standard optie. Met dit abonnement, dat normaal 5,99 per maand kost, kun je alles onbeperkt kijken en krijg je een goede beeldkwaliteit van 1080p. Ook kun je dankzij deze abonnementsvorm recepten downloaden en printen, dat is bij de goedkopere optie niet het geval.

Neem een (proef) abonnement op Cheflix

Er zijn dus meerdere abonnementsvormen voor Cheflix. Ben jij nieuwsgierig? Dan kun je ook heel eenvoudig een proefabonnement starten voor veertien dagen. Let er wel op dat op tijd opzegt als je niet automatisch wilt verlengen. 

Hoe win ik deze toffe prijsvraag?

Geen zin om te abonneren? Wie weet win jij dan wel een jaarabonnement. We geven deze toffe prijsvraag namelijk twee keer weg. Dit is hoe je kans maakt:
Reageer op drie artikelen op Whisky Monkeys! Zo simpel is het. Maak een account aan, scroll door onze content en laat wat leuke reacties achter. Wel handig om ook hieronder aan te geven dat je specifiek meedoet voor deze winactie! Meedoen met deze prijsvraag kan gedurende twee weken, daarna maken we de winnaars bekend.

Volg Whisky Monkeys op social media

Natuurlijk geven we graag prijzen weg als je op onze artikelen reageert. Daarbij zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. Op deze kanalen posten we ook regelmatig whiskynieuws en verhalen die we graag met je delen!