Dead Island 2 Irish whiskey te koop in Nederland

Nieuws
maandag, 22 mei 2023 om 11:00
dead island 2 dunvilles irish whiskey
Eerder berichtten we dat de glow in the dark fles Dead Island 2, naar de gelijknamige videogame uitverkocht aan het raken was. Nu blijkt de fles opgenomen te zijn in het aanbod van Nederland én dus rechtstreeks te bestellen in ons land.
De Dead Island whiskey verscheen vorige maand, toen ook de videogame Dead Islans 2 uitkwam. Dit is een actievolle game waarin de hoofdrolspeler naar een tropisch eiland gaat maar dan hel op aarde geserveerd krijgt en continu zombies moet afmaken om te overleven.

Wat zijn de tasting notes van Dead Island 2 Irish Whiskey?

De whiskey komt uit de stal van Dunville, gevestigd in Belfast. Eerder zetten we al de tasting notes op een rij:
Kleur: Rijke, diepe amberkleur
Neus: Opent met een uitbarsting van zoete vanille, overgaand in knapperig steenfruit, appel en peer. Daarna volgen gekonfijte citroenschil en tonen van pure mout.
Smaak: Zacht en romig in de mond, boterachtig met rijpe citrus en versgebakken koekjes in combinatie met verse citroenschuimgebakjes, gevolgd door hints van houtskool en witte peper.
Afdronk: Lichte sporen van droge rook blijven hangen en combineren met de sappiger fruitige tonen, met als hoogtepunt een zoete en kruidige afdronk.

Nu te koop in Nederland, maar wees snel

In eerste instantie was het lastig om de whiskey in Nederland te krijgen. Toen kon je de whiskey importeren vanaf Irishmalts (waar deze inmiddels uitverkocht is) en nu is de drank te koop bij Topdrinks. De prijs is overigens gunstig: 47,95. Wees er wel snel bij, want het gaat om een limited edition. Dus de vraag is hoeveel Topdrinks er in heeft kunnen slaan.
Meer weten over goede whisky-aanbiedingen? Houd dan onze wekelijkse rubriek, de beste whisky deals, in de gaten. Elke week zet onze Robby de meest gunstige aanbiedingen voor je op een rij. Hij is een echte whisky hunter.