Aparte whisky karaf in de aanbieding gespot

Aparte whisky karaf in de aanbieding gespot

Zoek je nog iets om je whisky op een sierlijke manier op tafel te zetten en zodoende mensen te bedienen van een glaasje godendrank?

Bol.com heeft nu een hele aparte whisky karaf in de aanbieding. Het gaat om de MikaMax Diamant Whiskey Decanter – Deluxe uitvoering en nog wat woorden. Het is een hele mond vol in ieder geval.

De whisky karaf oogt luxe en bevat een inhoud van 850 ml. De karaf is gemaakt van kristalhelder glas wat niet zwaar in de hand aanvoelt. Verder is het duurzaam. Bol.com meldt het volgende over dit product: ‘Deze Whiskey Decanter zal een luxueuze toevoeging zijn voor iedere kamer. De karaf leunt op een stevig houten plateau die ontwikkeld is om de 2 diamantvormige whiskyglazen op zijn plaats te houden.’

Normaal gesproken is de whisky karaf te koop voor 69.95 euro, maar nu kost deze 55 euro. Zo ziet de karaf eruit.

Wat biedt de aparte whisky karaf eigenlijk?

Bol.com heeft ook al redenen op een rij gezet waarom de karaf een aanschaf zou kunnen zijn. We zwakken het bewust even af, wat smaken verschillen natuurlijk. Maar hier komt het rijtje:

  • Het is niet alleen maar een karaf, maar ook geschikt als mooie tafeldecoratie
  • De karaf wordt geleverd met een luxe handgemaakte houten voetstuk
  • Inclusief 1 ijstang, 1 roestvrij stalen trechter en 1 fluwelen zak met 9 whisky stenen
  • Duurzaam
  • Luchtdicht afgesloten om de smaak te behouden
  • Inhoud: 850 ml

Je krijgt dus voor 55 euro naast de karaf nog twee whiskyglazen, stenen en meer.

Regelmatig schrijven we artikelen over whisky karaffen, want er zijn er veel op de markt. Soms chique, soms opvallend, zoals onlangs de ‘fuck you’-karaf. De karaffen zijn eigenlijk net zoals de godendrank zelf: in allerlei uitvoeren en het is maar net wat iemands smaak is.

Foto: Pexels

Lees meer over:
cadeautip

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties