Deze Nederlandse whisky is voortaan te koop bij Sligro

Nieuws
woensdag, 18 oktober 2023 om 13:00
horstman 5 vaten
Eén van de grootste horecagroothandels van Nederland is de Sligro. Voor ondernemers is het dan ook een feest als je daar je producten in de schappen krijgt. Voor één Nederlander is het reden om te juichen, gezien zijn whisky en andere merken nu volop in de spotlight staat bij Sligro.
Het gaat om de whisky die één van de kleuren van onze Nederlandse vlag heeft: Blauw. Misschien klinkt je dit bekend in de oren? Dat kan kloppen! Want wij recenseerden eerder de whisky Blauw al eens. Het betreft een negen jaar oude whisky die gemaakt wordt door Distilleerderij Horstman.

Binnenkort is Amsterdam aan de beurt

Johan Horstman, de eigenaar van dit bedrijf, is bezig met een tour bij Sligro door Nederland en is erg blij met deze samenwerking. Zo krijgt hij wat meer aandacht voor zijn whisky’s en andere producten die hij maakt. Onlangs stond hij met een stand bij de Sligro in Gouda en op 20 oktober zal hij naar Amsterdam komen. Mensen die in de buurt zijn en een Sligro-pas hebben, kunnen dus zeker een kijkje nemen.

'Mooi werk!'

De inwoner uit Losser is erg blij met zijn tour. Zo schrijft hij op zijn LinkedIn-pagina het volgende: ‘Mooi werk! (…) Ben je in de buurt? Gun jezelf dan een geniet momentje en kom eens mijn Horstman Whisky Blauw of een glaasje So Lekke roomlikeur proeven.’
Eerder hadden wij een exclusief interview met Johan Horstman. Daarin onderstreepte hij zijn passie voor whisky, maar vooral ook door goede en eerlijke whisky op de markt te brengen. Dus zonder foutjes en wat veilig door iedereen gedronken kan worden.
Zo zei hij onder meer het volgende: 'Als ik een whisky maak. Dan vind ik de mout heel belangrijk. Mijn mout komt trouwens bij de Swaen weg, een oude mouterij van Grolsch. Het heeft wel wat verbinding met Twente. Dat vind ik ook heel belangrijk. En hebben we een hele goede kwaliteit. Ja, en de vaten die komen allemaal uit Zuid-Spanje weg. Mijn haren gaan er recht van overeind staan als ik hoor dat iemand whisky gaat kleuren met karamel.'
De whisky's van Horstman zijn vanaf nu ook standaard te koop bij Sligro.
Hier kun je het interview teruglezen. Bekijk hier het volledige drankenassortiment van Horstman.
Dit artikel is in samenwerking met Distilleerderij Horstman.

POPULAIR NIEUWS