Formule 1 whiskey van McLaren en Jack Daniel's te koop in Nederland

Nieuws
donderdag, 25 mei 2023 om 14:00
jack daniels mclaren
Even geleden kondigde Jack Daniels een samenwerking met Formule 1 team McLaren aan. Het whiskeymerk pronkt dit seizoen op de McLaren auto's van Lando Norris en Oscar Piastri. Daarnaast is er een speciale Jack Daniel's Formule 1 whiskey aangekondigd die gelimiteerd uitkomt. Van die whiskey zijn nu enkele details naar voren gekomen. En het beste nieuws is nog wel dat de whiskey al in Nederland te koop is.
We meldden in ons McLaren x Jack Daniel's nieuwsartikel al dat de whiskey een speciale verpakking en etiket krijgt. Deze zijn beide geheel in de stijl van McLaren en wisselen zwarte met grijze strepen af om een carboneffect te creëren. Op die manier worden de oprichters van Jack Daniel's en McLaren geëerd.
De whiskey en de verpakking is al uit de doeken gedaan, maar enkele belangrijke details ontbraken nog. Hoeveel flessen van de drank er komen en wat de prijs is, is nu bekend geworden. Althans, voor Oostenrijk, want daar is de limited edition nu te bestellen in aanloop naar de Formule 1 race van Oostenrijk op 2 juli 2023. De oplage voor Oostenrijk is gelimiteerd tot 8.000 flessen. Deze worden verspreid over het hele land en verkocht in onder andere de filialen van de supermarktketen Billa Plus (en dus niet uitsluitend in F1-winkels in het land).
Hoewel dit niet met zekerheid iets over de levering van deze variant op de Tennessee whiskey in Nederland zegt, is er wel al goed nieuws voor de liefhebbers van Jack Daniel's en Formule 1 in Nederland.  

Waar kun je de Jack Daniel's McLaren Formule 1 whiskey kopen?

De limited edition is namelijk al in ons land opgedoken. Online is de whiskey van Jack Daniel's en McLaren al te bestellen bij Jacks-safe in Roermond. De prijs die de winkel aan de whiskey gekoppeld heeft is 154,95 euro. Het is dan wel een vooruitbestelling, waarbij de whiskey dan pas eind volgende week geleverd wordt en alleen voor klanten met een account voor de website.
Je moet er bovendien erg snel bij zijn. De webwinkel krijgt namelijk maar 20 flessen (!). De prijs van de whiskey is helaas ook hoger dan de normale verkoopprijs. Wat die exact is, wordt niet vermeld.