McLaren en Jack Daniel’s brengen limited edition Formule 1 whiskey uit

Nieuws
dinsdag, 02 mei 2023 om 13:00
jack daniels mclaren
Jack Daniel’s en Formule 1 raceteam McLaren hebben de handen ineengeslagen voor een speciale whiskey: Jack Daniel's McLaren Racing Limited Edition. Het whiskeymerk brengt een gelimiteerde editie van de populaire whiskey uit, geheel in de stijl van het Formule 1 raceteam van coureur Lando Norris.
De speciale whisky is onderdeel van de samenwerking tussen de twee merken die afgelopen september van start is gegaan. De Formule 1 bolide van coureur Lando Norris heeft daarbij het logo van Jack Daniel’s whiskey op de livery staan en nu is de kleur van het raceteam terug te vinden in deze speciale editie van de whiskey.
Het klassieke design van de Jack Daniel’s fles heeft daarbij plaatsgemaakt voor de oranje kleur van McLaren, dat afgewisseld wordt met zwarte en grijze strepen die voor een carboneffect op de doos zorgen. De verpakking van de whiskey eert volgens Louise McEwen, directeur van de Brand & Marketing divisie van McLaren Racing, de oprichters van beide merken: Bruce McLaren en Jack Daniel.
Sophia Angelis, Global Marketing Director van Jack Daniel’s is enthousiast over de Jack Daniel's McLaren Racing Limited Edition: ‘We kunnen niet wachten om deze samenwerking te vieren met deze speciale fles die onze gezamenlijke idealen van onafhankelijkheid, authenticiteit en durf vertegenwoordigt’.

Jack Daniel's McLaren Racing Limited Edition slechts het begin

De whisky is slechts het begin van wat Formule 1 fans en whiskyliefhebbers van de samenwerking mogen verwachten: ‘We hebben met het McLaren team gewerkt om ongeëvenaarde ervaringen voor zowel race- als whiskyfans, en we kunnen niet wachten om meer te delen over wat we in petto hebben', aldus Angelis.
Er is eerder al een speciale McLaren cocktail onthuld door Jack Daniel’s genaamd de Papaya Pit-stop. Deze is tijdens de Grand Prix van Australië geïntroduceerd in Melbourne. Wat voor verrassingen er nog meer op de planning staan, is niet bekend.

Jack Daniel’s Formule 1 whiskey exclusief voor F1-winkels

De whiskey die in de gelimiteerde oplage van de fles te vinden is, is de bekende Tennessee whiskey van Jack Daniel’s. Deze is gestookt met een combinatie van 80 procent mais, 12 procent gemoute gerst en 8 procent rogge.
De Jack Daniel's McLaren Racing Limited Edition whisky is wereldwijd te krijgen, in elk geval in elk land waar de Formule 1 races gehouden worden. Dat is goed nieuws, want Zandvoort staat dit jaar in augustus op de planning, dus wij krijgen de whiskey ook. De drank komt in de slijterij terecht voor zover bekend. Waar je de fles wel kunt kopen en wat deze gaat kosten, wordt nog bekend gemaakt via de website van Jack Daniel’s.
Beeld: Jack Daniel's

POPULAIR NIEUWS