Cadeautip: geef iemand eens whiskythee

Rubrieken
woensdag, 24 mei 2023 om 9:00
peperbol whiskythee zakje
Je hebt het misschien al wel voorbij zien komen op Whisky Monkeys: whiskythee. Dat is een ultieme cadeautip. Het kost weinig geld en daarmee verras je whisky- of theefans.
Er zijn twee soorten whiskythee op de markt: Barrel Tea en laten we het gewoon whiskythee noemen. Eerstgenoemde is houtthee gemaakt van whiskyvaten en het laatste bestaat al veel langer .Dit is thee gemaakt met whiskyaroma. De Peperbol is al jaren heer en meester in kruiden en diverse theesoorten en heeft onlangs allerlei nieuwe smaken whiskythee op de markt gebracht.

Whiskythee als uniek cadeau!

Wij zeggen: proef het eens of geef het aan iemand cadeau. De thee smaakt namelijk heerlijk! Onze tip: Japanse groene whiskythee, mmm! In ons artikel 5 whiskytheesoorten die jij eens zou willen proeven leggen we haarfijn uit welke smaken er verkrijgbaar zijn. Daarin schrijft onze Theo onder meer het volgende: ‘En als een whisky liefhebber rokerig hoort, dan wordt er natuurlijk direct aan de Schotse whiskyregio The Islands gedacht, bijvoorbeeld aan Talisker Skye. Deze whisky’s hebben namelijk ook een mild rokerig karakter, net als de Lapsang Whisky Thee van De Peperbol.’
Alle theesoorten zijn te koop via de website van de Peperbol en je scoort zo’n whiskytheetje al vanaf 2,40. Geen geld dus! Bovendien zijn er genoeg redenen om te verzinnen waarom jij deze whiskythee eens zou willen proeven. Want stel dat je wel zin hebt in whisky, maar nog moet rijden? Of wat als je zwanger bent? Dan is deze whiskythee een goede uitkomst. Al kun je de thee eigenlijk 24/7 wel drinken en ook nog zoveel kopjes als je wilt.
De thee wordt geleverd in leuke schattige zakjes. Het enige wat je dan nog even dient te kopen is een theezeef. Je kan natuurlijk ook beide theesoorten in huis halen (dus én Barrel Tea én die van de Peperbol) en proberen, want als je van thee houdt, kun je nooit genoeg thee in huis hebben!
Meer cadeau tips lezen? We hebben de tien beste whiskycadeau tips voor je op een rij gezet.

POPULAIR NIEUWS