Hoera: Whisky Monkeys is jarig!

Nieuws
zaterdag, 06 januari 2024 om 9:00
whiskymonkeys square
Het is precies één jaar geleden dat Whisky Monkeys, de website, live ging. Daarmee zijn we dus officieel jarig. Dank aan een ieder die de website ooit bezocht heeft! We zijn er ontzettend blij mee.
In dit artikel wil graag aangeven wat er het afgelopen jaar zoal gebeurd is en vooral wat jullie van ons in 2024 mogen verwachten.
2023 bracht ons veel mooie dingen. We leerden ontzettend veel mensen kennen, waarbij iedereen hetzelfde heeft: een passie voor whisky. Dat is ontzettend gaaf om te zien. Elke dag leren we bij, ontdekken we nieuwe dingen over merken en worden we meegenomen op een reis waarvan het einde nog niet van in zicht is. De whisky-industrie is gaaf!
We hebben ‘monkeys’ aan ons mogen binden. Inmiddels hebben we een hele redactie met mensen die regelmatig in de pen klimmen om jullie van een gaaf stukje voorzien. En om wat meer feeling te krijgen, gaan we vanaf morgen élke dag zo’n monkey aan jullie voorstellen.
We trappen daarbij af met één van de eerste redactieleden, Ralph en gaan zo door naar de laatste die we voorstellen: Rox.
Dat ben ik, de oprichter van het platform. Al zou ik dit niet kunnen doen zonder Theo Weber, die elke dag voor jullie in de pen klimt om jullie van mooie content te voorzien, die alle video’s edit en het logo van de website ontworpen heeft.
Elke dag zal er dus een andere aap in de spotlight staan.

Veranderingen

Verder komt er een nieuwe website aan, althans een ander jasje van Whisky Monkeys. Die zal binnenkort mogelijk gelanceerd worden, zodat alle content nog even wat aantrekkelijker wordt op jullie beeldscherm.
Ook zijn er wat veranderingen op de website zelf, waarvan een paar onlangs al zijn doorgevoerd. We hebben een apart tabblad aangemaakt voor mensen die geïnteresseerd zijn in luxe whisky’s om in te beleggen (hopelijk worden die dure flessen nog eens opgetrokken haha!).
Het eerste interview ooit op Whisky Monkeys:

Rubrieken

Toen we live gingen met de website hebben we elke dag om drie uur ’s middags een rubriek gepubliceerd. Dit deden we 7 dagen lang, met op zaterdag Whisky Food & Drinks en op zondag Whisky Madness. Deze weekend rubrieken laten we per direct vallen. De standaard rubrieken door de week blijven staan waar ze stonden.
Dit heeft ermee te maken omdat we berichten over pairing of andere dingen gewoon meteen willen plaatsen, wanneer we daar zin in hebben en niet willen wachten tot een bepaalde dag.

Verbreding

Verder willen we Whisky Monkeys verder gaan uitbreiden als platform. Zo zijn er plannen voor een podcast, TikTok, meer videocontent en misschien merchandise. Of dat allemaal in één jaar te realiseren valt, gaan we zien.
We gaan in ieder geval vlammen en whisky op een zo breed mogelijke manier aan de man (en vrouw) brengen.
En zo zullen er nog wel wat dingen zijn, maar dat laten we gaandeweg aan jullie weten.
Deel vooral wat je nog graag zou willen zien op Whisky Monkeys en wie weet gaan we dat realiseren. Voor nu een dikke thank you aan jou, de bezoeker.
Heb je onze Whisky Monkeys proeft video al gezien?

POPULAIR NIEUWS