Whisky Madness: knotsgekke whisky T-shirts en truien

Rubrieken
zondag, 20 augustus 2023 om 15:00
tshirts
Het is zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Whisky Madness. Dit keer gaan we het hebben over opvallende whisky-kleding. Want er zijn wat opvallende items te koop. Leuk om wellicht eens aan iemand cadeau te geven?

Soep van de dag

Wat hebben soep en whisky met elkaar gemeen? Het is vloeibaar. Nu is er een bedrijf dat kennelijk gedacht heeft: daar moeten we wat mee. Want op bol.com is er zowel een trui als een hoodie te koop met daarop de tekst: Soep van de dag whisky. Is dit een grap? Zeker niet. Er is een trui te koop in de maten S tot en met vijf keer XL en hetzelfde geldt voor de T-shirts. De kleur van beide items is hetzelfde, gewoon helemaal zwart.
Het blijkt dat de items verkocht worden door een bedrijf met de naam Tante Henk en op de officiële website daarvan is te zien dat er eigenlijk een veel leuker whisky-item te krijgen is, namelijk een vintage whisky T-shirt of trui.

Whiskey Makes me happy

Een ander item dat we gespot hebben is een T-shirt met de tekst Whiskey Makes Me Happy. Dit shirt kost 20,99 euro en is verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Aan de kleuren en het lettertype zie je dat het een T-shirt is dat een komisch effect teweeg moet brengen. Er worden op bol.com ook meteen doorverwijzingen gedaan naar andere t-shirts met een komische tekst, zoals : I am getting Married the others are only here to get drink.

The Only Men I Trust

Tot slot komen we bij een derde, ook komisch T-shirt. Het gaat wederom om een zwart T-shirt met daarop de tekst: ‘The Only Men I Trust..’. Vervolgens staan daaronder drie flessen afbeeld, overduidelijk geïnspireerd op de Jack Daniel’s flessen met daarop de namen: Jack, Jim en Jose.
Tot zover de Whisky Madness van deze week. Een fijne zondag en tot volgende week!
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties