Is er een Nicolas Cage bourbon op komst en betreedt de acteur de whisky-industrie?

Nieuws
zondag, 19 maart 2023 om 17:00
whiskyflessen
Acteur Nicolas Cage gaat mogelijk de whisky-industrie betreden, zo meldt The Sun. Hij zou zijn naam hebben laten registreren en in afwachting zijn van een lancering.
Momenteel schittert Cage in de bioscopen met de film The Old Way. De acteur die in de jaren 90 niet meer weg te denken was van het doek, acteert nog altijd in diverse films. Maar daarnaast zou whisky een grote passie van hem zijn en zou hij dus bezig zijn met een nieuw whiskyproject. Het lanceren van en eigen Bourbon. In Hollywood is het een ding aan het worden dat sterren met hun eigen drankje op de markt komen, wat een vrij lucratieve business kan worden.
Een bron heeft The Sun laten weten dat Cage erg into whisky en bourbon is en sowieso is dat laatste helemaal een ding bij Amerikanen. De acteurs die nu erg goede zaken doen met hun bourbon zijn Paul Wesley en Ian Somerhalder die tijdens de pandemie hun bourbon Brother’s Bond op de markt hebben gebracht. In de tv-serie The Vampire Diaries speelden ze elkaars broer.
Aanvullende rapporten en data tonen aan dat dranken die gesteund worden door beroemdheden kunnen rekenen op hogere verkoopcijfers.

Wat weten we over de Nicolas Cage bourbon?

Voor alsnog gaat het om een gerucht en heeft Cage zelf nog niets onthuld. Het wachten is dus tot de acteur zelf een en ander zal gaan vertellen over die passieproject waarover gesproken wordt.
Het is bekend dat Cage een graag geziene gast is in Britse pubs. Zo heeft hij een keer oud en nieuw in een lokale pub doorgebracht, iedereen getrakteerd en ging hij met allemaal mensen op de foto.
Wat vind jij ervan dat Hollywood sterren steeds vaker hun eigen alcoholisch drankje op de markt brengen? Niet alleen denken Hollywood sterren aan whisky, maar ook aan tequila of andere soorten drank.

POPULAIR NIEUWS