Kijktip op Prime Video: The Three Drinkers Do Scotch Whisky

Nieuws
zondag, 19 februari 2023 om 9:00
thee drinkers
Ook al is dit geen nieuwe serie die we je aanbevelen. Als iets een goede tip is, is het nooit te laat. Zo heel veel whisky-films of -series zijn er namelijk niet. Mocht je een abonnement hebben op Prime Video, kijk dan The Three Drinkers Do Scotch Whisky (De Drie Drinkers doen Schotse whisky). Een aanrader!
The Three Drinkers Do Scotch Whisky is een serie die sinds 2019 op de streamingsdienst Prime Video staat en telt één seizoen met in totaal zeven afleveringen.
1.      De koeienfluisteraars
2.      Dogging en demonen
3.      Whisky vanuit de ruimte
4.      Cocktails en slakken
5.      Deel 2:  De drie drinkers keren terug
6.      Lords, dames, heren
7.      Wanneer zullen we elkaar weer ontmoeten?

Tv-serie over whisky is goed ingestoken

De tv-serie over whisky wordt gepresenteerd door Helena Nicklin, Colin Hampden-White en Aidy Smith. Het is een heerlijk drietal om naar te kijken omdat ze enerzijds erg luchtig zijn en voortdurend grapjes met elkaar maken, anderzijds willen ze wel van alles leren en zijn ze op genoeg momenten serieus. Zodoende leer je als kijker ook nog wat over whisky. Verder zijn de afleveringen erg divers.
Waar je het ene moment meegenomen wordt bij een inkijkje in de keuken van Glenmorangie, zie je op een ander moment wat voor eigenaardige whiskycocktails er bestaan en word je meegenomen op kroegentocht door Londen. Ook ontmoet het drietal allerlei leuke mensen en houden ze ook serieuze interviews. Een absolute kijktip dus op Prime Video.
Er is een volgend seizoen aangekondigd waarin het drietal afreist naar Dublin in plaats van Schotland (en stiekem dus een beetje Engeland). Wanneer dit seizoen op Prime Video komt in Nederland is nog onbekend.

Hoe kijk ik de serie?

Een abonnement op Prime Video kost 2,99 euro per maand. De eerste 30 dagen zijn gratis, dus je kan de tv-serie zelfs gratis bekijken. Elke aflevering duurt maar een half uur.

POPULAIR NIEUWS