Whisky Madness: van klok tot whiskyparfum

Rubrieken
zondag, 19 maart 2023 om 15:00
whisky zeurt niet
Het is zondag, tijd om de portemonnee te trekken en toffe whisky merchandise te kopen. Of gewoon om een maf whisky cadeautje voor iemand te scoren. We zijn weer een paar maffe en leuke dingen tegengekomen op het wondere web dat internet heet.

Zeur niet klok

Er is een heuse zeur niet-klok, om precies te zijn met de tekst ‘Whisky zeurt niet’. Op de klok staan twee whiskyglaasjes met daarin whiskystenen en daarboven groot de tekst Whisky zeurt niet. Hé daar kun je om lachen, maar het is wel waar! Zoek jij nog een gekke opvulling voor ergens in je huis, het toilet bijvoorbeeld, dan is deze klok misschien wat voor jou. De klok kost 29,95 euro. Bol.com heeft overigens nog meer whiskyklokken te koop. Check hier het gehele overzicht.

 Zolang er maar whisky is

Op bol.com staat een wandplaat te koop, in het zwart, met daarop groot de tekst: ‘The glass can be half empty of half full as long as there’s whiskey in it’. Wij zeggen: leuke decoratie voor in de wc(of boven je bed?!). En natuurlijk is het glas altijd halfvol. Mindset is zo belangrijk! Deze plaat is te koop voor 17 euro of bekijk de rest van het aanbod.

Whiskyparfum Double Whisky

We hadden al eens een whiskyparfum voor jullie, maar dit keer hebben we weer een andere gepot. De Double Whisky! Dit is een sterk kruidige geur met Bergamot en kruidnagel. Een omschrijving mist, maar iemand in de reviews zegt er blij te zijn dat haar partner met het geurtje loopt. De parfum kost 17,49 euro.
En wat voor whiskyproducten kocht jij deze week? Of was het ‘gewoon’ een fles? We willen het allemaal weten, dus laat het vooral weten in de reacties.
Wist je dat we ook gave prijsvragen op de website hebben?

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties