Kane ritueel herontdekt in video: grote rol voor Jack Daniel's whiskey

Nieuws
dinsdag, 10 oktober 2023 om 13:00
jack daniels guitar
Er is een filmpje opgedoken op internet, dat al een oud filmpje is, maar omdat er plaats is voor de godendrank, schenken wij er nu toch aandacht aan. Want er was eens een muzikant die standaard voor elk optreden vier Jack Daniel’s dronk. En daar bleef het niet bij…
Kane is na bijna tien jaar afwezigheid ineens weer terug en populairder dan ooit. Het duo, bestaande uit Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, lanceerde onlangs een vierdelige documentaire op Videoland, lanceerde de single What are you wating for? en kondigde meerdere concerten aan voor de Ziggodome. Het is reden om de band in de spotlight te zetten, zo dacht ook Omroep West.

Oude opname onthult Kane ritueel met veel Jack Daniel's whiskey

Daar is namelijk een oude video opnieuw geüpload met de titel ‘Zo zette rockband Kane het ADO-stadion op z’n kop’. Het is een opname die de kijker meeneemt naar 2009. En wat zien we daar? Whisky, al is het beter om te zeggen: whiskey.

Jack Daniel's als opwarmertje bij Kane

Gitarist Dennis van Leeuwen legt uit dat hij voor ieder content vier Jack Daniel’s neemt, omdat hij zich dan lekkerder voelt om te spelen. De kijker ziet daadwerkelijk dat er Jack Daniel’s wordt ingeschonken. Woesthoff geeft op zijn beurt aan dat hij liever met een Red Bull de bühne op gaat. Geen godendrank dus voor hem. Van Leeuwen laat het overigens niet alleen bij het levenswater. Zo geeft hij aan dat er tijdens optreden nog ruimte is voor twee biertjes en heel wat champagne achteraf.
Ons advies: drink nooit door elkaar en zeker niet zoveel. Whisk(e)y is om te proeven, niet om te zuipen. We gaan er vanuit dat Van Leeuwen deze wilde haren inmiddels wel een beetje kwijt is en wensen Kane in 2024 veel succes met optreden.

POPULAIR NIEUWS