Dit zijn de standhouders tijdens Loods of whisky festival

Nieuws
dinsdag, 10 oktober 2023 om 11:00
cley whisky2
Onlangs kondigden we het al aan dat Groningen er een nieuw festival bij krijgt. Het gaat om een kleinschalig festival, georganiseerd door Petra Brouwer. Vandaag delen we de standhouders met jullie.
Leuk en goede standhoudersop een whiskyfestival zijn minstens zo belangrijk als de juiste whisky in een cocktail stoppen of de juiste ingrediënten op een pizza! Het is allesbepalend.
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks Image
Lanyard Whiskycord, Whisky Keycord 3 stuks
EUR14.95
Op voorraad
Koop op bol.

Welke standhouders staan er op Loods of whisky festival Groningen?

Petra Brouwer heeft op haar Facebookpagina inmiddels een folder geplaatst, waarop de standhouders ook staan. Dat zijn niet de minste namen in de industrie! Dit zijn ze:
  • Cley Distillery
  • PerfectDram
  • Whiskypeater/The Spirit of Wine
  • Women into Whisky (Brouwer zelf)
  • BijThijs/De Graanrepubliek
  • Spirits & Chocolates

Waar kun je tickets scoren?

Verder meldt ze dat het nog maar 55 dagen te gaan is voordat het zover is. Op het moment van schrijven zijn er nog tickets beschikbaar voor Loods of Whisky. Er zijn diverse soorten tickets te koop zoals een arrangement met een vlees, vis of vegetarisch gerecht. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen via de ticketshop.

Een roze loper en speciale fles

Brouwer gaf eerder in een reactie met Whisky Monkeys al aan dat ze een iets andere twist geeft aan haar festival door een roze loper uit te rollen. Verder komt ze ook met haar eigen festivalfles, een Glen Elgin van elf jaar oud. Deze kost 65 euro exclusief verzendkosten.

Meer leuks te doen in Groningen

Whiskyfestival Loods of Whisky vindt plaats in De Loods in Groningen op 3 december van twee uur ’s middags tot en met zeven uur ’s avonds. Het is daarmee het tweede festival in Groningen. Van 22 tot en met 24 maart vindt namelijk het een driedaags festival plaats in het noorden. Dat begon ooit klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een grootschalig evenement.
Meer weten over toffe evenementen die eraan komen? Neem dan eens een kijkje in onze kalender.

POPULAIR NIEUWS