Koop nu tickets voor Whisky in het Fort 2024!

Nieuws
zondag, 01 oktober 2023 om 13:00
whiskyglasses
Het duurt nog even, maar in juni 2024 vindt Whisky in het Fort 2024 plaats in Fort Sabina in Heijningen. Whiskyliefhebbers die erbij willen zijn kunnen vanaf nu kaartjes voor het whiskyfestival kopen. Dat maakt organisatie Whiskyjongens via Facebook bekend.
Whisky in het Fort 2024 is de tweede editie van het whisky festival. Het festival vindt plaats op zaterdag 15 juni tussen 12:00 en 17:30 uur. Verdeeld over de binnenruimtes in het fort en stand buiten het fort zijn dan verschillende stands met talloze whisky’s te vinden.

Hoe ziet Whisky in het Fort 2024 eruit?

Op dit moment staat de teller van de standhouders al op meer dan twintig stuks. Onder andere De Monnik Dranken, Kintra Spirits, Whisky4All, Cley, Bruges Whisky Company, Zuidam Distillers en Bresser & Timmer zijn van de partij met talloze godendranken.
Daarnaast wordt er voor catering gezorgd door De Kletsmajoor met een barbecue en een speciale kaart in het restaurant van het fort. Live muziek mag je verwachten van verschillende artiesten, waaronder doedelzakmuziek van The Sassenachs.

Koop hier je tickets voor Whisky in het Fort 2024

De toegangsprijs voor het festival is 37,50 euro per persoon. Daarvoor krijg je toegang, een whisky nosing en tasting glas, een flesje water en vijf muntjes. Met die muntjes kun je drams kopen die uiteen zullen lopen qua prijs. De BOB kan al naar binnen voor tien euro. Dit is dan zonder glas en muntjes. Na het whiskyfestival wordt er nog een afterparty gegeven voor mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen. Ook deze tickets zijn al te koop voor 27,50 per stuk.
Los van de entree heeft organisator Whiskyjongens ook gedacht aan vervoer. Er zijn twee buslijnen beschikbaar die allebei voor 9 euro (enkele reis) te boeken zijn. De bus zorgt ervoor dat iedereen na het evenement weer veilig thuis komt.
Vergeet niet om naast tickets voor dit evenement te kopen ook onze website in de gaten te houden. Wij melden je namelijk regelmatig over nieuwe evenementen en whiskyfestivals. Zo hebben we alle evenementen voor 2023 in onze kalender staan.

POPULAIR NIEUWS