Dit is de winnaar van het unieke whiskyvat

Rubrieken
door Monkey
zondag, 01 oktober 2023 om 11:00
whiskybarrel heritage
Whiskyliefhebbers konden de afgelopen tijd meedoen met een toffe prijsvraag, waarin een whiskyvat gewonnen kon worden. Daarin kun je je eigen spirit rijpen, blenden of een whisky van een finish voorzien. Plus, het is een erg leuk cadeau. De winnaar van dit vat maken we vandaag bekend.
Als whiskyliefhebber ben je vast wel eens benieuwd hoe je eigen drank zou smaken Het idee om een eigen cask te kopen zal ongetwijfeld wel eens in je gedachten voorbij zijn gekomen.

Je eigen whiskyvat van Heritage Glasses

In samenwerking met Heritage Glasses boden wij afgelopen maand iedereen de kans op een tof whiskyvat. Het gaat om een kleine versie van één liter, gemaakt van eikenhout. Het pakket wordt geleverd met een kraantje en is al voorzien van een medium charring waardoor er tonen van karamel en vanille aan de spirit gegeven zal worden.
Om kans op de prijs te maken moest je twee dingen doen. Antwoord geven op de vraag welk bedrijf de oudoom van Pete Molloy, mede-eigenaar van Heritage Glasses, opgericht heeft. Daarnaast moest je een leuke reactie achterlaten op een willekeurig ander artikel op de website.
Veel mensen hadden als antwoord Tullamore Dew, wat helemaal goed is. Jammer genoeg hebben sommige mensen alleen geen andere reactie achtergelaten op onze artikelen, wat wel een voorwaarde was om kans te maken om te winnen. Gelukkig deden anderen dat wel. Een van die mensen is de winnaar van het whiskyvat: Isha1975.
Van harte gefeliciteerd! Jij mag je eigen drank laten rijpen in het vaatje en je eigen blend maken zoals je aangaf in je reactie. Laat ons vooral weten hoe die is geworden als hij eruit komt.
Zou jij ons een mailtje willen sturen met je naam en adresgegevens via [email protected]? Vergeet daarbij niet je leeftijd te vermelden, want je moet 18 jaar zijn om deze prijs in ontvangst te nemen. Dan kunnen wij dit gaan doorgeven aan Heritage Glasses en zal het vat naar je worden opgestuurd.

Zelf een whiskyvat kopen voor je eigen spirit?

Mensen die zelf een whiskyvat via Heritage Glasses willen kopen, kunnen dat op verschillende plekken doen. Zo kun je op de website terecht om direct via Heritage Glasses je 1 liter cask te kopen. Je kan ook kijken op bol.com waar je ook andere toffe producten van Heritage Glasses vindt. Er zit een heel aantal cadeaus bij die whiskyliefhebbers absoluut kunnen waarderen.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties