Laphroaig komt met nieuwe whisky die verpakt is als laars

Nieuws
donderdag, 22 juni 2023 om 6:00
laars laphroaig
Een whisky verpakt als laars, kan dat? Als het aan het Schotse whiskymerk Laphroaig ligt wel. Bij Gall & Gall is namelijk een nieuwe Laphroaig uitgekomen in een uiterst opvallende verpakking.

Update

Deze opvallende whiskyfles is nu in de aanbieding bij Gall & Gall voor 43.49 euro.
Oorspronkelijk bericht
Het gaat om de Laphroaig 10 Years Wellie Giftpack, bedoeld dus als cadeau. Op de foto staat een groene regenachtige laars en er hangt een kaartje aan met de tekst ‘The Boot Bag’.

Wat moet je weten over de  Laphroaig 10 Years?

De whisky zelf is niet nieuw. Laphroaig wordt gemaakt op het eiland Islay. Gall & Gall meldt het volgende over de whisky: ‘Deze 10 jaar oude Scotch whisky heeft de kenmerkende rokerige en ziltige eigenschappen van Laphroaig gecombineerd met zoete tonen. Tijdens het maken van Laphroaig wordt gemoute gerst boven brandende turf gedroogd. Aan de rook van deze turf, die gewonnen wordt op Islay, dankt Laphroaig zijn kenmerkende rijke smaak. Je herkent rook, zeewier, turf, vanille en kruiden.’
Verder wordt de tip gegeven om eens een paar druppeltjes water toe te voegen om de whisky nog wat beter tot z’n recht te laten komen. Al zal niet iedereen het daarmee eens zijn. Whisky moet je vooral drinken zoals je dat zelf wilt.

Wat kost de opvallende whisky?

De giftpack is te koop voor 57,99 euro.
Deze whisky is ietsje duurder dan vijftig euro. Onlangs hebben wij onze beste tips van whisky’s onder de 50 euro op een rijtje gezet door onze whiskyhunter Robby. Benieuwd welke whisky’s daar in staan? Lees dan dit artikel.
Vergeet verder niet mee te doen aan onze prijsvragen, want we hebben nog een paar leuke dingen lopen. Zo maak je nog kans op whisky bonbons met daarin vloeibare whisky en binnenkort verschijnen er weer nieuwe prijsvragen op onze pagina. Houd het dus in de gaten.

POPULAIR NIEUWS