Maak nu kans op een gratis te gek whisky jacket!

Rubrieken
woensdag, 16 augustus 2023 om 8:00
mcconnells whisky jacket
In samenwerking met het Ierse whiskymerk McConnell’s mogen wij een te gekke jas weggeven. Zie jij jezelf straks al schitteren in deze te toffe whisky jacket?
Heb jij al weleens een McConnell’s whisky gedronken? Zo niet, zorg ervoor dat je snel kennis maakt met deze Ierse drank, want het merk is de wereld aan het veroveren! De drank is in de pandemie gelanceerd en ligt sindsdien al in de schappen in meer dan dertig landen, waaronder de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland en uiteraard Nederland.
Reden genoeg voor feest. En daarom mogen wij een McConnell’s whisky jacket in een maat naar keuze gaan weggeven. Dit betreft een heerlijke windstopper voor de gure herfst- en winterdagen, waarvan je weet dat ze gaan komen. De jas is afgewerkt met een zachte fleece binnenzijde en een waterafstotende buitenkant. Zo word jij dus nooit meer nat dit jaar. Verder staat er het logo op van het Ierse McConnell’s whisky.

Hoe maak je kans om te winnen?

Om kans te maken op deze jas dien je twee dingen te doen:
  • Beantwoord de volgende vraag:
    Wie zou Sarah Kennedy, brand manager van Belfast Distillery Company, graag McConnell’s Irish Whisky willen laten proeven?
  • Laat daarnaast nog een leuke reactie ergens anders achter op de website. Dit kan op een artikel naar keuze.  
Meedoen kan een maand, daarna maken we de winnaar bekend. We gaan er vanuit dat het zonnetje in Nederland de komende weken nog wel regelmatig zijn gezicht zal laten zien.

Twee McConnell's whisky's

Er zijn nu twee McConnell’s Irish Whisky flessen op de markt: de 5 Year Old en de Sherry Cask. Van de laatste hebben we al een recensie geschreven. Daarin staat onder meer het volgende: ‘Er komen duidelijke kruiden naar voren die nog even een handdruk willen geven. Een goed teken, want hiermee laat de McConnell’s Irish Whisky Sherry Cask Finish zijn ware smoel zien. Zo van: Ik ben bedoeld voor iedereen, maar heel stiekem zijn er van mij geen twee! Deze whisky is dan ook middelmatig complex.’
Later dit jaar zullen we ook met een recensie van de normale McConnell’s op de proppen komen. De whisky is al op meerdere plekken in Nederland te koop, waaronder bij Mitra.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties