Nederlandse whisky in de aanbieding in aanloop naar Koningsdag

Nieuws
zaterdag, 22 april 2023 om 9:00
vink
Koningsdag betekent de dag van oranje, maar ook: whisky. Zo moeten althans de bedenkers van Vink Whisky gedacht hebben. Want de Nederlandse whisky is in de aanbieding vlak voor Koningsdag.
Een echt oranjedrankje in whiskyvorm ontbreekt een beetje op de Nederlandse markt, maar dat mag de pret niet drukken. Vink Whisky doet mee aan Koningsdag kortingsdeals, waarbij allerlei producten nu met twintig procent korting kunnen worden aangeschaft.

Om welke Nederlandse whisky's aanbieding gaat het?

Het gaat om de volgende producten die in de aanbieding zijn:
  • Vink Whisky Experience: Van 95 euro naar 76 euro
  • Vink Whisky Peated Port: Van 52,50 naar 47,25
  • Vink Whisky Triple Wood: Van 42,50 naar 38,25 euro
  • Vink Whisky Certificaat: Van 400 euro naar 360 euro
  • Vink Whisky Certificaat 1/2: Van 250 euro naar 225 euro
  • Vink Whisky mixdoos: Van 285 euro naar 228 euro
Bij alle Vink flessen zit een gratis geschenkverpakking en alles wordt gratis verzonden vanaf 95 euro. Alles is terug te lezen en te bestellen via de officiële Vink Whisky website. De kortingen zijn geldig tot 25 april.

Interview met Ruben Wolvekamp

Gisteren hadden we nog een interview met één van de Vinken, Ruben Wolvekamp. Daarin lees je onder meer het volgende:
In Zaandam vinden alle producties plaats. Hoewel de labels met een machientje gebeuren, is er veel wat met de hand moet gebeuren, zoals het afvullen, het dopje dat op de fles moet worden gedraaid, het sluitlabeltje dat bevestigd moet worden de doosjes die gevouwen moeten worden. Dat verzorgt Ruben allemaal zelf. ‘Je bent zo een hele dag bezig met een kleine batch.’ Daarvoor krijgt hij wel regelmatig hulp van vrienden die zo ook een beetje bij het project betrokken worden, net als dat ze hem geregeld vertegenwoordigen op festival. Wat zijn vrienden tof vinden is dat Ruben altijd een onbeperkte hoeveelheid aan drank heeft. ‘Ik heb altijd een cadeautje,’ lacht hij.
Het hele interview kun je teruglezen.

POPULAIR NIEUWS