Nieuw en goedkoop boek over Schotland en whisky opgedoken

Nieuws
zondag, 14 mei 2023 om 13:00
boekenkast
Als jij een verzamelaar bent van boeken over whisky of alles wat daarmee te maken heeft, zit je wel even goed. Want er verschijnen allemaal nieuwe whiskyboeken. Er is nu weer een nieuw boek te pre-orderen: The Little Book of… - The Little Book of Schotland.
De boek draagt de subtitel: Wit, Whisky and Wisdom. Het betreft dus een Engelstalig boek. Dit boek is te koop bij bol.com en heeft als verschijningsdatum 3 augustus. Het is een hardcover, bestaande uit 192 pagina’s. Niet zo’n dik boek dus.

Waar gaat het nieuwe whiskyboek over?

Op bol.com staat de volgende omschrijving: ‘Dit boekje behandelt alles, van lochs en kastelen tot legendes en beroemde zonen en dochters - en niet te vergeten tartan, haggis en whisky - en is een eerbetoon aan Schotland.
Of het boek er aantrekkelijk uit gaat zien is onbekend, want een afbeelding van de boekenkaft ontbreekt vooralsnog.

Veel releases van whiskyboeken de laatste tijd

Het regent whiskyboeken de laatste tijd. Zo is recent het boek Twee Schotten en heel veel whisky uitgekomen. Een boek dat is geschreven door de Outlander acteurs Sam Heughan en Graham McTavish. Het is een boek met veel historische feiten en humor. Verwacht binnenkort daarvan een recensie, hier op Whisky Monkeys. Ondertussen kun jij het boek ook winnen in onze prijsvraag (net zoals dat je je eigen bedachte whiskythee kunt winnen!).
Andere boeken die er binnenkort aankomen zijn Tennessee Whiskey en The Whisky Distilleries of the Unitited Kingdom. Begin mei is ook nog het boek Kentucky Bourbon whiskey uitgebracht. Genoeg leesvoer dus!
Meer weten over whiskyboeken? Lees dan vooral onze aanraders in onze top 10 beste whiskyboeken. Maar twijfel vooral niet om je eigen whiskytip hieronder door te geven aan de rest van de lezers.