Win een nieuw whiskyboek hier op Whisky Monkeys!

Rubrieken
maandag, 08 mei 2023 om 9:00
twee schotten en heel veel whisky
Lieve Whisky Monkeys lezers opgelet! Er valt weer een nieuwe prijs bij ons te winnen. Dit keer kun je een whiskyboek winnen dat net op de markt is: Twee Schotten en heel veel whisky. Lees gauw verder hoe jij kans maakt!
Twee Schotten en heel veel whisky kwam eind april op de markt en is geschreven door Sam Heughan en Graham Mctavish, voor sommigen ook wel bekend van de tv-serie Outlander. Het nieuwe boek draagt de subtitel Clanlands: Schotland door het jaar heen.
Het is het tweede boek van de auteurs. Eerder schreven ze namelijk Clanlands: Twee mannen in kilt op zoek naar hun roots, veel whisky en een onvergetelijke roadtrip door Schotland.
  • ·Koop hier dat eerste boek van Heughan en Mctavish fysiek of als e-book.

Waar gaat Twee Schotten en heel veel whisky over?

Dat boek verscheen in 2021 en nu is het dus tijd voor een tweede deel, bedoeld voor Schotland liefhebbers, alsook whisky fans. Bol.com heeft de volgende omschrijving over het boek staan:
‘Waar Clanlands een rustige roadtrip door Schotland was, is Twee Schotten en heel veel whisky een razendsnelle rondgang door een Schots jaar. Bergen, veldslagen, beroemde (en beruchte) Schotten, clans, vetes, kastelen, whisky, flora, fauna: dit alles gaat vergezeld met een gezonde hoeveelheid gênante persoonlijke herinneringen. Van First Footing tot Samhain, van Edinburgh Fringe-dwaasheden tot whiskykennis: Sam en Graham laten de lezer kennismaken met Schotse legendes, tradities en historische en hedendaagse gebeurtenissen, en ze delen persoonlijke verhalen en tips zoals alleen deze twee vrienden dat kunnen.’

Hoe maak ik kans om te winnen?

Jij kunt dit boek nu dus winnen. In samenwerking met uitgever Ambo Anthos geven we namelijk een exemplaar weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder laten weten waarom jij graag het boek wilt winnen en ergens op een ander artikel op Whisky Monkeys een leuke reactie achterlaten. Of dat op een nieuwtje, recensie of best-of-artikel is, bepaal je helemaal zelf. Over een maand maken de winnaar bekend. Veel succes en plezier met het meedoen.
Als je eerder het boek wilt hebben en lezen kan dat natuurlijk ook. Het boek is te koop voor 24,99 als fysieke versie en 13,99 als e-book.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties