Topdrinks introduceert ‘nieuwe’ Slipknot whisky

Nieuws
dinsdag, 14 februari 2023 om 13:00
slipknot no9
Dat de Amerikaanse nu-metalband Slipknot een eigen whisky heeft, was al bekend. Maar er zijn meerdere in omloop, want Topdrinks heeft er één nieuw aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat om de Slipknot Red Cask No. 9 Whiskey, al is deze niet geheel nieuw. Maar misschien is het een leuk flesje voor de liefhebber.

Welke Slipknot whisky's zijn er te koop?

Daarmee staat het totaal van Slipknot whisky’s nu op drie. Deze zijn er nu te koop:
Slipknot No. 9 Whiskey – 49, 95 euro
Slipknot No. 9 Iowa Anniversary – 54,95 euro
Slipknot Red Cask No. Whiskey – 59,95 euro
Alle Slipknot whisky’s zijn afkomstig uit de Verenigde Staten en bourbons. Voor de Red cask geldt dat deze een finish heeft gekregen op rode wijnvaten, vandaar de naam. De tweede whisky die hierboven genoemd is, is een bijzondere. Want dit gaat om een limited edition die de band op de markt heeft gebracht ter viering van het 20-jarige bestaan van het tweede album, getiteld IOWA. Dit album heeft veel betekend voor het succes van de band.

Muziek en whisky

Slipknow is niet de enige band die whisky op de markt heeft gebracht. Ook Rammstein heeft dit gedaan en nog meer band. We hebben er een heel artikel over geschreven.
Waar vroeger mensen misschien dachten dat ze hun naam moesten binden aan een boek, lijken steeds meer beroemde koppen te kiezen voor een whiskyfles. Zo kwamen we onlangs nog te weten dat voormalig F1 coureur met zijn eigen whisky op de markt komt. In Nederland zien we dit nog niet, al is het misschien een kwestie van tijd voordat Max Verstappen ook zijn naam gaat binden aan een whiskymerk. Je weet het niet...

Volg ons op social media

Whisky Monkey is op 6 januari live gegaan. Volg ons ook op social media. We zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. Houd ons in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.
Maak bovendien kans op een toffe prijs