Win een uniek Veldman Stokerij shirt en een Glencairn glas!

Nieuws
dinsdag, 07 februari 2023 om 17:00
veldman glencairn
Whiskyliefhebbers opgelet! Ons prijzenfestijn van januari zit erop, maar dat betekent niet dat we geen prijsvragen meer hebben. In samenwerking met de Limburgse distilleerderij Veldman Stokerij geven we namelijk een toffe prijs weg: een uniek Veldman Stokerij shirt en een Glencairn glas, voorzien van het logo van de Nederlandse distilleerderij. 
In het zuiden van ons land, in Belfeld, zit Veldman Stokerij. Al sinds 2014 worden daar de lekkerste dranken gestookt, waarbij vanaf 2018 een echte Limburgse Whisky hoort. Hij is er maar druk mee, want zijn whisky is steevast uitverkocht nog voordat de eerste druppel de fles in gaat. De passie voor drank en voor Limburg spat er vanaf bij Veldman iets wat bleek uit het gesprek dat wij met de de Limburgse distilleerder hadden.
Veldman vertelde ons uitgebreid hoe hij voor het eerst in aanraking kwam met het levenselixir dat whisky heet, hoe hij op jonge leeftijd al een eigen distilleerderij begon en hoe Veldman Stokerij is geworden wat het vandaag de dag is.
In samenwerking met Veldman Stokerij kun jij dus een tof goodiepakket met een shirt en een Glencairn glas winnen!

Prijsvraag: Hoe kun je de Veldman Stokerij prijs winnen?

Om kans te maken op deze toffe Veldman Stokerij goodies moet je een paar dingen doen:
  • Ga naar het interview met Veldman Stokerij en beantwoord de volgende vraag:
Wat staat er op het label van de dranken van Veldman Stokerij?
  • Reageer op nog één ander artikel hier op Whisky Monkeys

Tot wanneer kun je meedoen?

Meedoen met deze prijsvraag kan de rest van de maand. Begin maart maken we de winnaar van de prijsvraag bekend. Blijf de website in de tussentijd natuurlijk in de gaten houden!

Volg Whisky Monkeys op social media

Natuurlijk geven we graag prijzen weg als je op onze artikelen reageert. Daarbij zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. Op deze kanalen posten we ook regelmatig whiskynieuws en verhalen die we graag met je delen!
Wat vind je tot dusver van Whisky Monkeys?
Beeld: Veldman Stokerij

POPULAIR NIEUWS