Win nu een fles Wolfburn Small Batch 177

Nieuws
door Monkey
zaterdag, 09 september 2023 om 8:00
wolfburn 177
Wolfburn Distillery heeft de nieuwe whisky bekendgemaakt en dat is een reden voor een feestje en een prijsvraag. De Wolfburn Small Batch 177 whisky kan straks helemaal gratis van jouw zijn, als je slechts één vraag beantwoordt.
We vertelden je eerder deze week over de release van de Wolfburn Small Batch 177 whisky. De nieuwe Wolfburn whisky is gerijpt in verschillende vaten, waaronder first fill ex bourbon vaten en rumvaten uit een specifiek gebied van de wereld.
Wolfburn Distillery is ontzettend blij met de ontvangst van de nieuwe Wolfburn Small Batch 177 whisky. Zo blij, dat er vijf flessen van de nieuwe Wolfburn whisky weggegeven worden.

Hoe maak je kans op de Wolfburn Small Batch 177 whisky?

De distilleerderij heeft een wedstrijd in het leven geroepen die uit slechts één vraag bestaat. Die vraag luidt als volgt:
Uit welke regio komen de rumvaten die gebruikt zijn tijdens de productie van Batch 177?
Het betreft hier een meerkeuzevraag, waarbij Wolfburn Distillery je de volgende antwoordmogelijkheden geeft: De Cariben, Mauritius en Malediven.
Als jij het antwoord op de vraag denkt te weten, kun je je antwoord via de website van Wolfburn insturen, je naam en mailadres achterlaten en zo meedoen.

Dit zijn de voorwaarden om mee te doen aan de prijsvraag

Om mee te doen met de Small Batch 177 competitie zijn er wel wat voorwaarden van toepassing. Iedereen die mee wil doen moet ten minste 18 jaar of ouder zijn en niet bij Wolfburn Distillery werken. Er kan slechts één keer meegedaan worden.
De wedstrijd loopt daarbij van 10 september tot en met 10 oktober 2023. Na deze periode zal Wolfburn de winnaars bekendmaken via de sociale media pagina’s van de distilleerderij.
Lees ook eens onze prijsvragen. Op dit moment geven we onder andere een toffe whisky jacket van McConnell’s Irish Whisky, een whiskyvat van Heritage Glasses en het nieuwe whiskyboek van Hans Offringa weg.
Foto: Wolfburn Distillery.

POPULAIR NIEUWS