Zo maak je als whisky fan kans op een gratis reis naar Skye

Nieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 7:00
talisker skye
Liefhebbers van Talisker whisky opgelet. Op dit moment loopt er een unieke wedstrijd van Malts.com en Talisker waarbij een geheel verzorgde reis naar het whiskyeiland Skye te winnen is.
Een van de bekende Schotse eilanden waar whisky gemaakt wordt is Isle of Skye. Op het eiland zijn verschillende stokerijen te vinden, waaronder Talisker Distillery, de distilleerderij die ter ere van World Oceans Day samen met Malts.com een unieke whiskyreis verloot.

Wat kun je winnen met de Talisker whisky wedstrijd?

De prijs die Malts.com voor de gelukkige whiskyliefhebber klaar heeft staan is behoorlijk uitgebreid. Deelnemers maken namelijk kans op onderstaand prijzenpakket:
Een driedaagse reis naar The Isle of Skye met daarbij twee overnachtingen in een luxe bed and breakfast. Vluchten en vervoer in Schotland. Een geheel verzorgde boottocht inclusief lunch. Een uitgebreide lunch in het Three Chimneys restaurant bij de Talisker distilleerderij op Skye. Een speciale rondleiding bij de distilleerderij. Geheel verzorgde diners op elke avond.

Wat moet je doen om kans te maken op deze whiskyprijs?

Whiskyliefhebbers die willen deelnemen aan de wedstrijd hoeven daarvoor niet veel te doen. Iedereen die voor 30 juni 2024 een fles Talisker koopt en in Nederland woont doet namelijk vanzelf mee met de wedstrijd.
Het maakt daarbij niet uit wat voor Talisker expressie er gekocht wordt. Liefhebbers die een Talisker 10 of Talisker Skye single malt whisky kopen, maken net zo veel kans om te winnen als mensen die de Special Release 2023 of de Glacial Edge whisky kopen.
De timing van de wedstrijd is overigens ook perfect om niet alleen een fles voor eigen consumptie te kopen, maar om bijvoorbeeld ook een fles voor vaderdag aan te schaffen.
Lees hier ook onze eigen prijsvragen, waarbij je onder andere toffe whiskyglazen kunt winnen.
Day Walks- Day Walks on the Isle of Skye Image
Day Walks- Day Walks on the Isle of Skye
EUR16.99
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: Talisker Distillery

POPULAIR NIEUWS