Gek op Talisker whisky? Diageo deelt tips voor World Ocean Day

Rubrieken
zaterdag, 08 juni 2024 om 8:00
talisker glacial edge whiskymonkeys
Op 8 juni vieren we World Ocean Day, een speciale dag die volledig in het teken staat van de oceaan. Het doel? Mensen inspireren en motiveren om actief bij te dragen aan de bescherming van de oceaan. Voor het whiskymerk Talisker, dat nauw verbonden is met de zee, is World Ocean Day dé perfecte gelegenheid om de oceaan te vieren. Daarom deelt het merk vijf leuke tips om jouw band met de Noordzee te versterken.

Op naar het strand

De Nederlandse kustlijn biedt een unieke mix van uitgestrekte zandstranden, prachtige duinen en een rijke biodiversiteit in onze Noordzee. Zo heb je strandreservaat Noordvoort, Nationaal park Zuid-Kennemerland en het Puntje in Scheveningen. Reden genoeg om eens een dagje naar het strand in eigen land te gaan!

Hoogstaand culinair genot

Ervaar de verfijnde smaken van de zee in enkele van de beste restaurants die Nederland te bieden heeft. Bij eetgelegenheden zoals NY Basement en Putaine in Rotterdam, en Restaurant Contrast in Amsterdam, geniet je niet alleen van voortreffelijke menu- en cocktailopties, maar ook van prachtige locaties aan het water. En dat past natuurlijk goed bij een drank met de slogan 'made by the sea'.

Doe mee aan een 'beach clean-up'

Wil je echt de connectie met de zee maken en tegelijkertijd de wereld een handje helpen? Doe dan mee aan een beach clean-up. Initiatieven zoals de Boskalis Beach Cleanup Tour helpen om de kustlijnen schoon te houden en het leven in en rondom de zee te beschermen, zodat ze weer klaar zijn voor de zomer.

Kitesurfen op de Noordzee

Voor avonturiers is kitesurfen de sport om de wind en golven te trotseren en één te worden met de zee. Langs de kustlijn vind je kitespots waar je kunt genieten van de schoonheid van de zee. Net zoals elke slok Talisker je meeneemt naar de kustlijn van Skye, brengt kitesurfen je in contact met de kracht van de Noordzee.

Maak een Talisker Sea Sour Cocktail

Sluit de dag af met een cocktail. In de Talisker Sea Sour Cocktail komen de smaken van de zee samen. Een mix om van te genieten na een dagje strand of kitesurfen, of als aperitief voor een diner.
En vergeet niet, of je nu het strand bezoekt, deelneemt aan een beach clean-up of de golven trotseert met kitesurfen, elke actie telt bij het behoud van onze geliefde Noordzee.
Een paar mooie Talisker whisky's die door de cocktail kunnen:
Talisker Whisky Reclamebord van metaal 30 x 20 cm GEBOLD BORD MET RELIEF METALEN-WANDBORD - MUURPLAAT - VINTAGE - RETRO - HORECA- WANDDECORATIE -TEKSTBORD - DECORATIEBORD - RECLAMEPLAAT - WANDPLAAT - NOSTALGIE -CAFE- BAR -MANCAVE- KROEG- MAN CAVE Image
Talisker Whisky Reclamebord van metaal 30 x 20 cm GEBOLD BORD MET RELIEF METALEN-WANDBORD - MUURPLAAT - VINTAGE - RETRO - HORECA- WANDDECORATIE -TEKSTBORD - DECORATIEBORD - RECLAMEPLAAT - WANDPLAAT - NOSTALGIE -CAFE- BAR -MANCAVE- KROEG- MAN CAVE
EUR19
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties