Win tickets voor Whisky & Spirit Festival Kempenland

Rubrieken
woensdag, 12 juli 2023 om 11:00
r3a6237 laura csonka
Het is nu een mooie tijd om op vakantie te gaan en even te genieten van wat vitamine D. Dat duurt een aantal weken, waarna in september het whiskyfestivalseizoen losbarst. Vandaag maak je kans op tickets voor een whiskyfestival in België.
In samenwerking met de organisatie van Whisky & Spirit Festival Kempenland mogen we tickets weggeven voor dit evenement. Het festival vindt plaats in de stad Geel, in de provincie Antwerpen. Dat is voor Nederlanders goed te bereizen. Het Whisky & Spirit Festival Kempenland vindt plaats op 10 september van twaalf uur ’s middags tot en met zeven uur ’s avonds – een stuk langer dus dan het gemiddelde festival in Nederland.
Op de officiële website is het volgende te lezen: ‘Onder het motto, we moeten een festival organiseren met leuke belevingen voor onze bezoekers, halen we alles uit de kast en bieden we een 5-jarige geturfde whisky aan op virgin oak gerijpt. Iedere bezoeker krijgt deze whisky als eerste dram gratis aangeboden.’ Eén van de masterclasses wordt gegeven door Jeroen van Duck.

Hoe maak je kans op tickets voor Whisky & Spirit Festival Kempenland?

De early bird verkoop van de tickets loopt nog, maar wij mogen nu al tickets weggeven! Je maakt kans op twee tickets.
Zo maak je kans:
  • Beantwoord de volgende vraag: in welke vernieuwde locatie wordt het festival georganiseerd?
  •  Laat nog minstens één leuke reactie ergens achter op de website

Wanneer maken we de winnaar bekend?

De prijsvraag loopt tot het einde van de maand. Daarna maken we de winnaar bekend. Succes allemaal met meedoen.
Wil je weten wanneer de andere festivals plaatsvinden? Neem dan vooral een kijkje op onze kalender. Tevens kun je onze laatste whiskyfestivalverslagen teruglezen, zoals het Whiskyfestival in Leiden. Op deze pagina vind je al onze sfeerverslagen terug. 

Volg ons op social media

Het is niet dat je hiermee je kansen vergroot, maar we zouden het kunnen waarderen als jullie ons volgen op social media zodat je geen leuke artikelen mist. We zijn actief op InstagramTwitter en Facebook. Ook kunnen we het waarderen als je één van onze posts deelt met één van je volgers.
Hoe meer mensen over whisky gaan praten, hoe beter, nietwaar? Want dat is onze missie: zoveel mogelijk enthousiast krijgen voor dit drankje en alle verhalen daar omheen.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties