Nieuwe Glenmorangie labels vallen niet bij iedereen in de smaak

Nieuws
zondag, 22 januari 2023 om 11:00
glenmorangie
Als je nu een fles van Glenmorangie ziet en dit merk kent, is je misschien wat opgevallen. Het label is namelijk anders. Dit valt mensen nu ook op social media en niet iedereen is er even blij mee.

Is het Glenmorangie label veranderd?

Deze week werd er een bericht op het officiële Instagramaccount gepost van Glenmorangie met enkel de tekst ‘Glenmorangie Original in de spotlight’. De kijker ziet een fles Glenmorangie met een glaasje whisky in een mooie omgeving. Hoewel er slechts dertien reacties zijn gekomen, reageren twee daarvan specifiek op het label van Glenmorangie.
Zo vraagt gebruiker fireangel80 of er een veranderd is gekomen in het label design met twee vraagtekens. Daarop antwoordt iemand bijGlenmorangie met het antwoord: ‘Ja! We hebben de verpakking opnieuw bedacht afgelopen jaar van de Original, Lasanta en Quinta Ruban.’
En kort daarna zegt whisky_cal dat ook hij, naar alle eerlijkheid, geen fan is van de nieuwe labels.

Whisky labels veranderen wel vaker

Dat een label na zoveel jaar verandert, zie je wel vaker. Niet zo heel lang geleden werden de label en doos van de Nikka Taketsuru Pure Malt ook opnieuw ontworpen.
De Glenmorangie is trouwens niet veranderd qua samenstelling. En het is een hele fijne whisky om mee te beginnen als je nog niet een hele ervaren whiskydrinker bent. De whisky is zacht van smaak, een heerlijke single malt om standaard in de kast te hebben staan. De smaak heeft wat weg van vanille, toffee, honing en perzik. De whisky komt uit Schotland en de rijping is gebeurd op ex-bourbon vaten, waarmee je dus wat vanille en perzik proeft. De geur heeft iets weg van citrusfruit.
Een flesje kost gemiddeld rond de veertig euro.  
Heb jij weleens een Glenmorangie gedronken? En zo ja wat vond je daarvan? En hoe belangrijk is het voor jou hoe een label op een fles eruit ziet?
Wist je dat de je hele maand nog kans maakt op toffe prijsvragen?

POPULAIR NIEUWS