Deze bekende whiskey tekent deal met voetballer die zelfde naam draagt (en geeft prijs weg)

Nieuws
woensdag, 31 januari 2024 om 9:00
voetbalschoen
De voetballer Kyle Jameson heeft een deal bij Jameson getekend, waardoor het Ierse merk op een grote manier vertegenwoordigd is in de voetbalwereld.
Wat hebben whiskey en voetbal met elkaar gemeen? Niet zoveel zou je denken, maar wel als je iets verder kijkt dan je neus lang is. Zo zegt Josh McCarthy, brand director van Jameson in het Verenigd Koninkrijk, het volgende:
'Wat een fantastische manier voor ons om nog meer achter de basis van het spel te te staan door onze deal met Kyle en Newport County. Voetbal en whiskey draaien allebei om verhalen vertellen en we hebben hebben veel grote dingen te vertellen van de 72 EFL-club.’

Deal tussen Jameson en voetbalspeler die dezelfde achternaam heeft

Er is een vierjarige deal getekend. Kyle Jameson speelt als middenback voor Newport County in League Two en zal in 2024 het merk dragen op de thuis-, uit- en tenues van de club. Tevens zal het whiskeymerk zichtbaar zijn op de website van de voetbalclub en op uitingen van socialemediakanalen en schermen langs het voetbalveld. Voor Newport geldt dat dit in het hele stadion is.
Ook de voetballer zelf is blij met de deal: 'Ik kan niet gelukkiger kunnen zijn om voor deze iconische 'club' met zoveel geschiedenis te tekenen - wat een kans. Nu is het tijd om aan de slag te gaan en te gaan presteren voor al die Jameson-fans die er zijn.'

Zo maak je kans op een gesigneerd T-shirt

Kyle Jameson is geen superster zoals andere spelers, maar heeft simpelweg geluk dat hij zijn naam mee heeft.
Vandaag maken drie mensen kans op een gesigneerd shirt van via het officiële Instagramaccount van Jameson.
Nog niet zo lang geleden werkte Jameson samen met de Ierse acteur Cillian Murphy, die momenteel genomineerd is voor een Oscar in Oppenheimer. Zo werd er een reclamespotje uitgezonden waarvoor de acteur een voiceover heeft ingesproken.

POPULAIR NIEUWS