Deze dure The Macallen whisky doet je bijna denken aan M uit James Bond

Nieuws
woensdag, 05 juni 2024 om 7:00
the macallan m copper
Als je zoekt naar een nieuwe whisky, verwacht je niet meteen dat er een whisky van 7999,95 euro in het nieuwe aanbod staat. Toch kun je bij Topdrinks nu een The Macallan whisky kopen voor dit bedrag.
Het is een bekend gegeven: The Macallan whisky is als een Olympisch dressuurpaard dat pure kwaliteit wil uitstralen. Hoewel er de afgelopen jaren ook goedkopere whisky’s van het merk zijn uitgebracht, die goed betaalbaar zijn voor veel mensen, mikt het merk nog altijd op welgestelde mensen.
Mensen met een portemonnee. Mensen die geen nee hoeven te zeggen als er een prijskaart aanhangt van bijna 8000 euro.

Wat is The Macallan M Copper 2024 whisky?

Wie wil, kan namelijk voor 7999,95 euro The Macallan M Copper 2024 expressie in huis halen. Maar met wat voor whisky hebben we precies te maken? Het levenswater is een eerbetoon aan de koperen distilleerketels van The Macallan, dat opgericht is in 1824.
De whisky is onderdeel van de M Collection, waaronder ook The Macallan M en The Macallan M Black vallen. Het lijkt bijna net zo mysterieus als M in James Bond, nietwaar?
Er wordt gebruikt gemaakt van Curiously Small Stills. De Schotse distilleerderij schrijft daar zelf het volgende over ‘Door kleinere distilleerketels te blijven gebruiken, maximaliseren we het contact van onze nieuw gemaakte spirit met de koperen distilleerketel, wat resulteert in een single malt met een boterachtige, stroperige mondlaag, barstensvol fruitigheid met een vleugje zoete moutsmaak.´

Welke The Macallan whisky koop jij?

De M Copper 2024 is de derde uitgave nadat de vorige twee uitkwamen in 2023 en 2022.
Heb je niet zoveel geld ter beschikking, maar wil je toch een bijzondere The Macallan whisky proeven? Dan zou je bijvoorbeeld voor een travel exclusive kunnen gaan. Dat zijn whisky’s die niet overal verkrijgbaar zijn.
Zoffoli Bacco Classic Barglobe ø 50 cm Image
Zoffoli Bacco Classic Barglobe ø 50 cm
EUR719.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties