Deze tours voor WTF Utrecht 2023 kunnen nu geboekt worden

Nieuws
zondag, 09 juli 2023 om 9:00
wtf2
Voor je het weet is het zover en gaat het whisky festival WTF Utrecht 2023 van start! Vanaf nu is het mogelijk om een ticket te boeken voor de tours die gegeven worden op de festivalvloer.
Met een recordaantal standhouders lijkt WTF Utrecht 2023 op 16 september flink uit te pakken. Vele honderden verschillende whisky’s, rums, jenevers, gins, cocktails en bieren zijn vanaf twee uur ‘s middags te proeven in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.
Net als bij de editie van 2022 zijn er weer silent tours beschikbaar. Dit zijn masterclasses waar je alle ins en outs leert over jouw favoriete dranken. Deze tours worden gegeven op de festivalvloer door middel van headsets.

Een tour voor iedereen

Dit jaar worden er meerdere tour-sessies gegeven door verschillende partijen, waarbij elke tour zijn eigen thema kent. Hieronder vertellen we je wat er te wachten staat:
Whisky 1.0 tour door Diageo – Deze tour is voor leergierige whiskyliefhebbers van elk kaliber en wordt gegeven door Herman van de Meij, brand ambassadeur bij Diageo. Tijdens deze tour kan je allerlei feitjes en weetjes over whisky verwachten. Weet jij het verschil tussen een blended of single malt whisky? Weet jij welke invloed vaten heeft op de smaak van whisky?
Alt. Tours door De Monnik Dranken - De Monnik Dranken komt dit jaar met drie verschillende categorieën: De Rum vs Whisky Tour, de Compare & Contrast tour en de Filliers Tour. Deze tours zijn speciaal voor liefhebbers van verschillende distillaten.
Waterford Whisky Tour - De tour van Waterford wordt gegeven door de brand ambassador Ian O’brian. Hij leert je alles over deze bijzondere Ierse whiskey.
Mezcal San Cosme Tour - Voor liefhebbers van mezcal, tequila en rokerige whisky’s wordt er dit jaar een tour georganiseerd door de mede-eigenaar San Cosme.
TSC/Scotch & Tattoos Tour - De TSC/Scotch & Tattoos tour is geschikt voor de meer gevorderde whiskydrinkers.  Tijdens deze tour wordt de basisuitleg over whisky achterwege gelaten en volgt er gelijk een deep dive in eigen producten.
Let op, vooralsnog zijn er per tour maximaal 15 plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij! Kijk voor de kosten op wtfishappening.nl
Meer weten over de komende festivals? Check dan onze kalender.

POPULAIR NIEUWS