Handige tip voor als je een whiskyfestival bezoekt: koop een whisky keycord

Nieuws
dinsdag, 04 april 2023 om 17:00
glenrothes wfnn 2023
Je kent het wel, je bent op een whiskyfestival, hebt in je ene hand een glas beet, in je andere heb je net een folder of ander boekje gescoord en voor je het weet, heb je je handen vol. Gelukkig bestaan er whisky keycords op dit probleem op te lossen!
Het zou zomaar kunnen dat jij op een whiskyfestival hebt rondgelopen en daar heel fancy mensen zag staan met een whiskyglaasje om hun nek. Dan bekruipt je toch misschien het gevoel dat zij het slim bekeken hebben en jij niet. Daarom hebben we vandaag een handige tip voor je, gezien het whiskyfestival weer volop bezig is: je kan namelijk zelf ook zo’n whisky keycord regelen en het is niet eens duur!

Je handen vrij

Een keycord hang je om je nek, net zoals je dat doet bij keycord voor sleutels. Voor whiskydrinkers bestaat er een whisky keycord. Eigenlijk ziet dit er net zo uit als een keycord voor sleutels. Het is namelijk een koord van kunststof dat je om je nek hangt, alleen is er nu geen ruimte om sleutels eraan te hangen, maar hangt er een grote lus aan. Deze lus heeft precies de vorm die je aan de bovenkant van een whiskyglas kan vestigen. Ideaal dus! Want zo loop jij rond op een whiskyfestival zonder dat je drie uur lang steeds je glaasje in je handen moet hebben. Je bent immers toch niet non-stop aan het proeven!

Waar is zo'n whisky keycord te koop?

Bol.com verkoopt zo’n whisky keycord voor 12,95 euro. Het goede nieuws is dat je voor die prijs meteen drie stuks binnensleept en dus even vooruit kan.
En vergeet vooral niet onze whiskyfestivalkalender te checken voor alle leuke festivals die er nog aankomen. Sláinte mhath!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties