Gall & Gall biedt Whisky Weekend Deal aan

Nieuws
vrijdag, 25 augustus 2023 om 9:00
amrut whisky
Als jij niet te veel geld wilt uitgeven en op zoek bent naar de godendrank, heeft Gall & Gall een mooie aanbieding. Daar loopt namelijk een actie waarbij je twee whisky’s voor de prijs van 65 euro kunt krijgen.
In totaal doen er elf soorten whisky mee aan de 2 voor 65 actie van Gall & Gall. Wat opvalt aan de actie is dat het whisky’s zijn met een overwegend zacht profiel. Je zou haast kunnen zeggen: perfect voor beginners. Het gaat om een korting van vijf euro, want alle flessen worden los aangeboden voor 34,99 euro.

Welke whisky’s doen mee aan de Whisky Weekend Deal?

Dit is een overzicht van de whisky’s die allemaal onderdeel zijn van de deal:

Uitverkocht?

Sommige flessen zijn al online uitverkocht, zoals de Chivas Regal Extra 13 Years Oloroso Sherry Cask, Finlaggan Cask Strength en de Teeling Single Grain Red Wine Cask. Het kan zijn dat deze whisky’s nog worden aangevuld en anders zijn er genoeg Gall & Gall winkels in Nederland waar je even naar binnen kunt lopen. De Whisky Weekend Deal is het gehele weekend nog geldig.

Of toch peated whisky?

Meer weten over whisky-aanbiedingen? Elke week zetten wij op woensdag de beste whisky deals voor je op een rij. Deze week ging de aandacht hoofdzakelijk uit naar peated whisky’s. Dus er valt voor deze week genoeg te kiezen.
Ga jij tijdens deze zomerse temperaturen liever voor iets zacht of toch gewoon lekker peated? Laat het ons weten in de reacties.

POPULAIR NIEUWS