Deze winkel stunt bij aanschaf Glenmorangie whisky

Nieuws
donderdag, 24 augustus 2023 om 13:00
glenmorangie
Heb je zin om een fles Glenmorangie 10 Years te kopen? Dan is er nu een mooie actie waarbij je meer krijgt voor je geld. Hoe deze spreekwoordelijke vork in de steel zit, lees je in dit artikel.
Eigenlijk is het heel simpel. Als je een Glenmorangie 10 Years online koop bij Topdrinks, krijg je er tijdelijk een London Essence Tonic en soda water bij. En dat is prima met deze hete temperaturen, want zo kun jij een lekkere Highball maken, oftewel een hele eenvoudige whiskycocktail.

Maak eens iets anders met je whisky

Het flesje London Essence wordt automatisch bij de bestelling toegevoegd. Een fles Glenmorangie whisky kost 32,95 euro bij Topdrinks. De omschrijving op de website is als volgt:
‘Ontdek de betoverende wereld van Glenmorangie 10 Years The Original, een premium single malt Schotse whisky uit de schilderachtige Schotse Hooglanden. Laat je meevoeren door de betoverende mix van romige vanille, rijpe vruchten en subtiele bloemige tonen, afgerond met een bevredigend soepele afdronk.’

Nieuwe Glenmorangie release gepland

Eerder dit jaar hadden wij een interview met Gillian Macdonald, master blender van Glenmorangie. Zij vertelde uitgebreid over haar werk, de Lighthouse distilleerderij en ook welke whisky’s eraan komen. In september staat bijvoorbeeld Tale of Tokio op de planning, de nieuwe Glenmorangie uit de Tale of- serie.
De 10 years is de Glenmorangie uit het kernassortiment, een die altijd voorradig is. De Tale of whisky’s zijn beperkt voorradig. Zo raakte een paar jaar geleden Tale of Cake enorm snel uitverkocht.

Tale of the Forest

Hier kun je onze recensie lezen van de Tale of the Forest, waarin onder meer het volgende staat: ‘Bij die eerste slok merk je even dat dit een wat meer pittige Glenmorangie is (het geturfde wederom). Vervolgens krijg je een palet van anijs, venkel, toffee en andere zoete smaken met een toon van sinaasappel erdoorheen. Het is iets om van te smullen voor de whiskyveteraan, maar zeker ook voor de beginnend whiskydrinker.’
Heb jij weleens een Glenmorangie whisky gedronken? Zo ja, welke vond je lekker?
Malt whisky wetenswaardigheden Image
Malt whisky wetenswaardigheden
EUR16.95
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS