Gall & Gall trapt weer af met Wilde Whisky Dagen!

Nieuws
maandag, 27 februari 2023 om 9:00
glenmorangie
Gall & Gall heeft een terugkerend thema, de Wilde Whisky Dagen. Tijdens deze dagen zijn er heel wat whisky’s in de sale. De actie loopt tot en met 5 maart.

De aanraders van Gall & Gall Balder

Er zijn diverse whisky’s in de aanbieding tijdens de Wilde Whisky Dagen. Gall & Gall Balder prijst in ieder geval via het officiële Facebook-account de Tamnavulin Sauvignon Blanc aan. ‘Een bijzondere whisky. Deze single malt heeft namelijk na zijn eerste rijping op bourbon vaten, nog een tweede rijping ondergaan in vaten waar eerder Sauvignon Blanc heeft gerijpt’
Normaal gesproken kost deze whisky 32,99, maar tijdens de Wilde Whisky Dagen kost deze 26,99 euro. Een andere fles die deze specifieke slijterij aanprijst is the Glenrothes 12 Years, een single malt die gerijpt heeft in ex-sherry eikenhouten vaten en gebotteld is op natuurlijke kleur. Deze whisky is nu afgeprijsd van 51,99 euro naar 43,99 euro.

Meer dan 150 whisky's in de sale tijdens Wilde Whisky Dagen

In totaal heeft Gall & Gall meer dan 150 whisky’s in de aanbieding tijdens de Wilde Whisky Dagen. Via de website kun je zelf een prijsklasse aanvinken in wat voor categorie jij eventueel een whisky zoekt. Zo kan dit tussen 15 tot 20 euro, 20 tot 30 euro, maar bijvoorbeeld ook 75 tot 100 euro. En er zijn zelfs zes whisky’s die meedoen in de categorie boven de honderd euro. Er zit dus voor iedereen wel wat tussen.

Gratis masterclass The Glenlivet loopt nog

Reminder: Mocht je een The Glenlivet kopen, krijg je dus een gratis masterclass op Cheflix erbij. Benieuwd naar alle aanbiedingen die meedoen tijdens de Wilde Whisky Dagen? Bezoek dan de officiële website.
Overigens kun je ook kans maken om die masterclass op Cheflix gratis te kijken bij ons. We hebben namelijk een hele leuke prijsvraag lopen waarbij jij kans maakt op een jaar lang gratis Cheflix. Doe dus gauw mee aan de prijsvraag! 

POPULAIR NIEUWS