Glenfiddich whisky haal je nu wel heel voordelig in huis

Nieuws
zondag, 06 augustus 2023 om 17:00
glenfiddichorchard5
Glenfiddich liefhebbers opgelet: de whisky’s van het Schotse merk zijn op dit moment scherp geprijsd bij Topdrinks. In plaats van de normale prijs krijg je tussen de drie en twintig procent korting op een fles van dit levenswater.
Als je bijna door je fles Glenfiddich heen bent, dan is dit het moment om een nieuwe fles te gaan kopen. Topdrinks heeft namelijk tallzoe Glenfiddich whisky’s in de actie. Daardoor krijg je op sommige flessen een wel hele interessante korting.
Hieronder een greep uit de selectie van de verschillende Glenfiddich whisky’s die je bij Topdrinks in de actie voordelig koopt:
Het grootste voordeel haal je dus met de Glenfiddich Perpetual Collection Vat 2 whisky die normaal 84,95 euro kost. De korting is misschien meteen een mooie gelegenheid om de hele Glenfiddich Perpetual Collection te kopen. Alle drie de whisky's zijn tenslotte met korting te koop.
De normale prijs van de drie flessen bij elkaar is 245,20 euro bij Topdrinks. Als je de korting van de drie flessen eraf haalt, kom je op een bedrag van 219,85 euro terecht. Dat is een korting van 25,35 euro op de hele set, ofwel bijna tien procent.

Niet alleen Glenfiddich whisky voordelig bij Topdrinks te koop

Topdrinks heeft naast de Glenfiddich flessen nog een heel aantal andere interessante aanbiedingen lopen op whiskygebied. Zo koop je een fles Akashi White Oak Blended Japanse whisky nu voor 19,95 euro. Het gaat dan wel om een fles van 50 centiliter. Andere Akashi whisky's die afgeprijsd zijn, zijn de 5 Years Single Malt Sherry (89,95 euro) en de 5 Years Bourbon Barrel (105 euro). Ook dit zijn flessen van 50 centiliter per stuk.
Als je nog een leuk cadeau voor een whiskyliefhebber zoekt, zit je ok goed bij Topdrinks momenteel. Er is namelijk ook een Talisker Campfire Escape Pack met een gratis mok te koop voor 36,95 euro. Een ander leuk idee is een Glenfiddich giftset met een heupflesje. Deze is niet in de sale, maar wel origineel!

POPULAIR NIEUWS