Whisky Madness: Van unieke pot still tot whisky versiering

Whisky Madness: Van unieke pot still tot whisky versiering

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw Whisky Madness. Deze week gaan we het onder andere hebben over een bijzondere pot still en whisky versiering voor tijdens een verjaardag of ander feestje.

Unieke pot still afkomstig van een juwelier

Opeens kwamen we afgelopen week iets bijzonders tegen op Facebook (in een privé groep). Juwelier ’t Molentje in Den Haag heeft onlangs iets speciaals gemaakt voor iemand, namelijk een unieke pot still. Het gaat om een klein speldje dat gemaakt is van zilver en verguld is met rood goud. Zo ziet een soortgelijk speldje eruit. Een pot still speldje kan bij Juwelier 't Molentje gemaakt worden voor 85 euro exclusief verzendkosten. En er zijn allerlei kleuren mogelijk.

Whisky onderzetters

Dan gaan we door naar het tweede product van deze week: whisky onderzetters. Je wilt natuurlijk niet dat je tafel vies wordt. Wist je dat er onderzetters zijn speciaal voor Glencairn glaasjes? Deze zijn uit speciaal hout helemaal met de hand gemaakt door BarrelBoss. Een set bestaat uit vier onderzetters en is een ware toevoeging voor whiskyliefhebbers.

Whisky versiering voor een feest

Ben je binnenkort jarig, organiseer je een whisky-feest of een ander feestje? Dan wordt het tijd om letterlijk de slingers buiten te hangen. Dat kan met deze 52-delige verjaardagsset. Met de set kun je piepkleine whiskyflesjes aan de muren hangen, gaaf toch?

Bol.com omschrijft de set als volgt: ‘Deze prachtige decoraties zijn prachtige decoraties voor je whiskythema-verjaardagsfeesten, bierfeest, perfecte themafeesten, pensioenfeesten, jubileumfeesten, retro feesten en vrijgezellenfeesten.’ De inhoud is als volgt: 1 whisky banner, 1 whiskyslinger, 2 aluminiumfolie ballonnen voor whiskyflessen, 1 set van 24 stuks whisky cake-inzetstukken, 16 12-inch latex ballonnen in effen kleur (8 goud en 8 zwart), 6 gouden confetti ballonnen, 1 dispenser, 1 spoel, 1 rietje.

En jullie? Zijn er nog leuke whisky-aankopen gedaan afgelopen week? Heb je een leuke fles whisky gekocht of iets anders gerelateerd aan whisky aangeschaft?

Foto: Pexels

Lees meer over:
Whisky Madness Pot Still

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties