Ludiek cadeau? Een whisky-voetbalschoen

Nieuws
vrijdag, 10 maart 2023 om 11:00
voetbalschoen
De Champions League is nog in volle gang. En dus is het aardig om een linkje te trekken met whisky! Want wist je dat er een whisky-voetbalschoen te koop is? Jawel, een whiskyfles in de vorm van een voetbalschoen. Best geinig, toch?
Je moet wel even je best doen om de whisky-voetbalschoen te vinden, want op veel plaatsen is die al uitverkocht. Het is dan ook niet een whisky die recent op de markt is gebracht. We hebben er nog één kunnen vinden op deze website en daar kost die 28 Zwitserse franken, ongeveer 29 euro.

Whisky-voetbalschoen niet makkelijk om te kopen

Er staat wel duidelijk bij dat er nog maar één op voorraad is. Dus je moet er snel bij zijn als dit unieke item nog wilt scoren (als we dan toch in voetbaltermen praten..). Verder staat er op de website het volgende vermeld: ‘Deze blended Scotsch whisky combineert balans en smaak – hij overtuigt met complexe aroma’s. Bij het proeven vinden we prachtige vanille- en honingaroma’s met een licht rokerige smaak. De afdronk is eerst zoet, daarna kruidig en rokerig.’ Daarnaast wordt gemeld dat het een ideaal cadeau is. Maar gelukkig hebben we zelf ook een lijst gemaakt met toffe whisky-cadeautips!
Bij whisky denk je misschien niet meteen aan opvallende whisky’s, toch zijn er in de loop der tijd vrij markante verpakkingen op de markt gebracht. Eén die nog altijd makkelijk te scoren is in Nederland is de Costa Nostra Tommy Gun whisky, een whisky in de vorm van een machinegeweer. Als je dit koopt, zorg er dan wel voor dat je dit braaf in de kast zet. Want onlangs was er een man die het leuk vond om mensen met een dergelijk item (alleen zat er toen geen whisky in, maar rum) op de weg te bedreigen. Dat is nou niet de bedoeling van opvallende whisky-items.

POPULAIR NIEUWS