Met een whiskykeycord kun je rustig rondlopen op een festival

Nieuws
dinsdag, 01 oktober 2024 om 12:00
whisky keycord
Je kent het vast wel: je komt op een whiskyfestival en krijgt meteen bij aankomst een tasting glas en een flesje water. Ondertussen wil je misschien aantekeningen maken en heb je een telefoon in de hand. En dan?
Dan is er een simpele oplossing: een whisky keycord. Een whisky keycord is zoals elke andere keycord die je kent om sleutels aan te hangen, maar dan is dit speciaal gemaakt voor glaasjes. Je hangt de keycord om je nek en zet daar je glaasje whisky in.
Op die manier kun je je glaasje even opbergen als je niet aan het proeven bent. Dan heb je de ruimte om bijvoorbeeld wat tasting notes op te schrijven of leuke foto’s te maken. Ideaal dus.

Waar koop je een whisky keycord?

Een whisky keycord kun je op een paar plekken in Nederland kopen. Wij van Whisky Monkeys hebben er onlangs speciaal een aantal laten maken. Het is een witte keycord met daarop ons speelse logo van Whisky Monkeys.

Waar is zo’n whisky keycord te koop?

Ze kosten 13,95 per 3 stuks, wat we verkopen via deze website. En los verkopen we ze op festivals. Op de website zie je nog meer van onze merchandise die we recent hebben uitgebracht, waaronder onze quiz Broodje Aap (een leuk spel voor bij een mooie dram) en een whisky mok.
We starten immers niet de dag met een glaasje godendrank, maar eerder met thee of koffie.
De verzendkosten worden er tegenwoordig niet goedkoper op. Mocht je graag iets willen hebben van onze shop, weet dan dat we regelmatig ook op festivals zijn, als verslaggevers of als standhouder. Dus je mag altijd even informeren of we ergens zijn via [email protected] zodat je het daar kunt kopen zonder verzendkosten.
De webshop zal tijdelijk dichtgaan van 4 tot en met 13 oktober wegens een geplande vakantie.
Whisky 1920s Professional Blender's Glass Image
Whisky 1920s Professional Blender's Glass
EUR30.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS