Metallica's Blackened whiskey onthuld om veteranen te steunen met PTSS

Nieuws
maandag, 08 juli 2024 om 7:00
blackened whiskey metallica
Er is een samenwerking aangekondigd tussen de muziekband Metallica en 10th Mountain Whiskey & Spirits Co. Ze bundelen hun krachten om veteranen met posttraumatische stressstoornis (PTSS) te ondersteunen. Dit gebeurt middels de fles Metallica's Blackened Whiskey.

Jubileum editie

Deze aankondiging markeert de viering van het 10-jarig jubileum van 10th Mountain Whiskey & Spirits Co. De samenwerking zal resulteren in een speciale collectie van een gelimiteerde bourbon, rogge en single malt whiskey, gecreëerd onder het toeziend oog van Rob Dietrich. Dit is de master distiller van Blackened. De opbrengsten van deze whiskeys zullen worden gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van veteranen die worstelen met PTSS.

Exclusieve proeverij

Liefhebbers in de regio Colorado kunnen op 5 september deelnemen aan een exclusieve proeverij van deze gelimiteerde whiskeys in het proeflokaal van 10th Mountain in Vail. De festiviteiten bereiken hun hoogtepunt op 7 september, met een feestelijke dag vol livemuziek, foodtrucks en diverse vormen van entertainment. Dit evenement biedt whiskyliefhebbers de gelegenheid om te genieten van lekkere dranken terwijl ze bijdragen aan een goed doel.

10th Mountain Whiskey & Spirits Co.

10th Mountain Whiskey & Spirits Co. is niet zomaar een whiskymaker; het merk eert de helden van de 10th Mountain Division, een legendarische eenheid die in Camp Hale, Colorado, was gestationeerd. De troepen speelden een cruciale rol in de geallieerde overwinning in Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het diverse assortiment van 10th Mountain omvat bourbon, rogge, brandy, aardappelwodka, cordial, moonshine en Amerikaanse single malt whiskey.

Blackened

De whiskey van Metallica blijft ook in de schijnwerpers staan na de heruitgave van haar populaire Rye The Lightning whisky in april. Deze nieuwe samenwerking met 10th Mountain benadrukt de toewijding van beide merken om betekenisvolle bijdragen te leveren aan de gemeenschap en de geschiedenis te eren.
Wist je dat we regelmatig toffe prijsvragen hebben? Bekijk hier een overzicht.
Metallica World Tour Monopoly - (Engels) Image
Metallica World Tour Monopoly - (Engels)
EUR60.99
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: Blackened Whiskey

POPULAIR NIEUWS