Speciale uitgaves van Ballantine’s te koop: Queen en AC/DC

Nieuws
zaterdag, 09 december 2023 om 18:00
ballantines flessen
Ballentine's heeft de laatste tijd allerlei bijzondere samenwerkingen lopen. Recent was dat nog voor een videogame. Dit keer zijn er speciale Queen en AC/DC flessen uit. Het gaat om een paar limited edition designs.
De flessen zijn niet per se bijzonder qua smaakprofiel, als in dat het anders smakende Ballentine’s whisky zijn, maar het is wel leuk verzamelvoer van de fans van de muziek. Zo bevatten beide flessen het logo van dan wel AC/DC of Queen en zien beide flessen er anders uit.

Ballantine's Finest AC/DC Edition

Deze whiskyuitgave heeft de bliksemshicht die tussen de letters AC en DC straat, kortom het bekende logo van de band. Dit staat op hun album PWR, ook wel bekend als het album Power Up. De kleuren rood komen volop terug in het label van de fles.

Ballantine's Queen

Deze whisky-uitgave ziet er heel anders uit dan die van AC/DC. Geen felle kleuren maar een rustig en chique design.
Ballantines whisky wordt al gemaakt sinds 1827. Op Topdrinks staat het volgende geschreven: ‘De whisky heeft een zachte en delicate smaak, met tonen van honing, vanille en een vleugje citrus. Het heeft ook een lichte rokerigheid die zorgt voor een perfecte balans tussen zoet en kruidig. Het aroma van deze blend is subtiel en verfijnd. Je ruikt de zoete geur van honing vermengd met hints van bloemen en kruiden’
De blend bestaat uit 40 verschillende mailt en grainwhisky’s. Het is een prima whisky om eens door een cocktail of hot toddy te stoppen. Puur drinken kan ook, al is het wel een whisky voor een startende whiskydrinker.

Speciale Ballantine's whisky's te koop

Als je er één zou willen toevoegen aan je verzameling puur vanwege het design zijn dit ze op een rij:
Koop jij weleens whisy vanwege een fles of is voor jou altijd de smaak bepalend? Laat het ons vooral weten in de reacties. Bovendien maak je zo kans op te gekke prijzen.

POPULAIR NIEUWS