Millstone 100 Rye Whisky in de prijzen tijdens San Francisco World Spirits Competition 2023

Nieuws
zondag, 30 april 2023 om 11:00
millstone
Zuidam Distillers heeft al een mooie medaillekast rondom de Millstone 100 Rye Whisky. De whisky is namelijk al meerdere keren in de prijzen gevallen. Hopelijk is er nog een plekje over in die kast, want 100 Rye whisky heeft namelijk dubbel goud in de wacht gesleept tijdens de San Francisco World Spirits Competition 2023.
De San Francisco World Spirits Competition 2023 is geweest en daarbij is een flinke regen aan gouden medailles geweest. Een team van vakkundige juryleden heeft zich gebogen over talloze whisky’s van over de hele wereld en daarbij is Nederlands glorie voorbij komen.
Zuidam Distillers heeft namelijk niet zomaar een gouden plak gewonnen, maar Millstone 100 Rye mocht een dubbele gouden plak mee naar huis nemen. Gefeliciteerd Zuidam Distillers met de prijs voor Millstone 100 Rye whisky!

Millstone 100 Rye Whisky al vaker in de prijzen gevallen

Zuidam Distillers is al vaker in de prijzen gevallen met deze specifieke whisky. Dit jaar nog ging de whisky er tijdens de World Whiskies Awards 2023 vandoor met meerdere prijzen. De Nederlandse whisky won er de award voor de beste rye whisky 2023. Dit is niet de eerste keer dat deze prijs naar Zuidam gaat, want ook in 2016 en 2022 ging de prijs mee naar Baarle-Nassau.
Zuidam viel ook tijdens eerdere edities van de San Francisco Spirits Competition al in de prijzen. In 2019 won bijvoorbeeld de Millstone 100 RYe Whisky ook al een medaille. Dit was toen zilver. In dat jaar nam Zuidam ook dubbel goud me naar huis, maar voor de 12 Years Old Dutch Sherry Cask Single Malt whisky.
Ook in 2018 regende het medailles voor Zuidam Distillers. Toen won de 12 Years Old Dutch Sherry Cask Single Malt whisky dubbel goud, ging er goud naar de Millstone Dutch Peated Single Malt en was er een zilveren plak voor Millstone 92 Rye whisky.