Whiskey Madness: whisky decanter, heupflessen en whisky zippo

Rubrieken
zondag, 23 april 2023 om 15:00
zippo
Het is zondag, het einde van het weekeinde nadert alweer. Maar niet voordat we jullie weer drie fraaie producten laten zien waarbij je je afvraagt hoe ze daar toch bij gekomen zijn. Al eerder kwam er een fraaie klok voorbij, maar ook een gesmolten drankfles! Deze week hebben we weer drie bijzondere producten voor jullie gevonden.

Een als klassieke auto vermomde decanter-set

Bij deze set moesten wij ook twee keer kijken. Een fraai vormgegeven klassieke auto uitgevoerd in diverse houtsoorten, maar dan met een reservoir erin voor een hele fles whisky. Dat is nog eens fraai! De auto/decanter is volledige operationeel, met vul-dop aan de bovenkant en twee plekken voor glazen aan de zijkanten, waar normaliter de reserve-wielen zitten. Het kraantje om de whisky te kunnen schenken zit aan de achterkant verwerkt. Natuurlijk zijn er ook andere modellen (waaronder ook een geweer), maar wij vinden deze toch echt de mooiste.
De auto-decanter is niet heel goedkoop, maar voor 198,47 euro heb je wel echt een fraai pronkstuk om in huis te zetten.

Een Jack Daniel's zippo aansteker

Een echte kwaliteitsroker zal je nooit een sigaar zien aansteken met een zippo-aansteker, vanwege de petroleumlucht die dan in je sigaar trekt, maar een Jack Daniel's Zippo aansteker is natuurlijk ook gewoon een fashion-statement. Aanstekers van Zippo gaan enorm lang mee omdat eigenlijk alles behalve de body vervangbaar is. Op de aanstekers van het merk krijg je dan ook maar liefst 30 jaar garantie.
De Jack Daniel's Zippo aansteker is in de basis van metaal, maar heeft een fraaie print met de klassieke en kenmerkende fles van het whisky-merk. 
Let wel, de aansteker is bij aanschaf leeg, dus bestel er ook meteen vulvloeistof bij!

Fraaie heupfles van Ali Express

Wie zegt dat je bij Ali Express alleen maar rommel kan kopen? WIj vonden er deze hele fraaie heupfles, met fraaie reliëf opdruk en in een even mooie verpakking. Dit is een ideaal cadeau aan je whiskyminnende vriend of vriendin. Bovendien zijn deze heupflessen absoluut niet duur, dus je kan de fles vergezeld doen gaan van een prettige fles whisky naar keuze.
Er zijn verschillende varianten, dus je hebt nog keuze ook. Ze kosten tussen de vijf en tien euro.

Mis geen nieuws van Whisky Monkeys meer!

We zijn niet alleen actief op onze website. Ook op sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter kun je ons vinden. Wil je geen nieuws van ons meer missen? Dan kun je ons op deze kanalen volgen, maar je kan je opgeven voor onze nieuwsalerts via het bel-icoon links onder in je browser. Je krijgt dan een melding wanneer er whiskynieuws is. Geen zorgen, we zullen je niet belagen met nieuws.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties