Na Keanu Reeves gaat ook deze Marvel-acteur werken voor een whiskeymerk

Nieuws
dinsdag, 03 oktober 2023 om 9:00
devils river
Het gezicht worden van een whiskymerk is hot, zo blijkt. Maandenlang zien we Keanu Reeves al opduiken in allerlei video’s voor Suntory. Dit keer maakt een bekende acteur de keuze om in een whiskey te investeren.
Het gaat in dit geval om Dave Bautista, die rollen heeft in Guardians of the Galaxy, de The Expendables film en Dune. Niet de minst bekende naam dus. Bautista gaat de bourbon Devil’s River Whiskey promoten. Hij is enorm blij met de samenwerking:

Dave Bautista erg blij over de samenwerking 

'Ik werd weggeblazen door hun producten en de liefde en trots die bij het maken ervan komt kijken. Ik kan niet enthousiaster zijn om bij te dragen aan de groei van het bedrijf.'

Waar is Devils River Whiskey allemaal te koop?

Devil’s River Whiskey is opgericht in 2017 en ligt vandaag de dag in vijf landen, in 36 Amerikaanse staten en doet het goed op allerlei cruiseschepen. De godendrank wordt door de maker omschreven als ‘rijk en ‘gedurfd’ waarbij kalksteengefilterd water uit de Devils River gebruikt wordt. Daar komt de naam dan ook vandaan.
Mike Cameron, mede-oprichter en president van Devils River Whiskey is enorm blij om Bautista aan boord te hebben en spreekt van een grote stap.
‘Ons doel is om een ​​Bourbon-erfenis te creëren die rechtstreeks kan concurreren met erkende distilleerders van wereldklasse in Kentucky en andere plaatsen met een al lang bestaande whisky-industrie. Met de steun en visie van Dave hebben we er alle vertrouwen in dat we ons merk en bredere erkenning krijgen voor de whisky-industrie in Texas.'
´Kijkend naar Hollywood doen steeds meer bekende acteurs en actrices hun entree in een spirit. Dit hoeft niet altijd whisk(e)y te zijn, maar het gaat vaak wel om sterke drank. Andere geliefde spirits zijn bijvoorbeeld tequila en rum.

POPULAIR NIEUWS