Nieuwe reclame rondom Amerikaans premium bourbon merk gelanceerd

Nieuws
door Monkey
dinsdag, 02 januari 2024 om 13:00
wyoming
Het Amerikaanse whiskeymerk Wyoming Whiskey onthult een nieuwe campagne ‘Made in Wyoming’. De Edrington distilleerderij lanceert hiermee de meest uitgebreide campagne die erop gericht is om het whiskeymerk beter op de kaart te zetten. Zo meldt Whiskyexperts.net.
In de Made of Wyoming campagne wordt het Wyoming Whiskey bourbonmerk als een premium whiskeymerk neergezet. Het is de eerste reclamecampagne rondom het merk en het is de bedoeling om het merkverhaal te vertellen, zodat mensen de bourbon beter leren kennen. Ook wordt de link van de whiskey met Wyoming als staat in de campagne uitgelicht.
Jack Bauer, senior brand manager bij Wyoming Whiskey, vertelt dat het spannend is om de eerste merkcampagne te lanceren. Hij is verheugd om het verhaal te delen door middel van de campagne die door reclamebureau 77 Venture Creative opgezet is. Over de link tussen Wyoming en het whiskeymerk vertelt Bauer dat de whiskey een weerspiegeling van de staat is.

Wat is Wyoming Whiskey?

Wyoming Whiskey is geen nieuwe distilleerderij in de Verenigde Staten. De stokerij in Kirby gebruikt al sinds de oprichting in 2006 maïs, tarwe, gerst, rogge en water uit het Big Horn Basin om de whiskey het karakter uit Wyoming mee te geven. De familie Mead, de familie die de distilleerderij opgericht heeft, is al sinds 1890 in de staat en kent de regio erg goed.
Wat betreft expressies is Wyoming Whiskey de afgelopen tien jaar hard aan de weg aan het timmeren. Er zijn diverse whiskeys en bourbons uit gekomen zoals de Small Batch en de Outryder expressie. Helaas is de whiskey nog niet direct in Nederland te koop. Wel is de drank via websites als Reservebar en Caskers te bestellen.
Als je op zoek bent naar een lekkere bourbon, kun je ook terecht bij onze reviews. Daar hebben we onder andere de review staan van de Ridgemont 1792 Small Batch Kentucky Straight Bourbon.
Foto: Pixabay.

POPULAIR NIEUWS