Prijswinnaar bekend van kaart met daarop alle Nederlandse distilleerderijen

Nieuws
maandag, 30 januari 2023 om 17:00
dutch whiskyteers
Afgelopen periode maakten jullie kans op een kaart met daarop alle Nederlandse distilleerderijen. De kaart is gemaakt door Peter van Stichting Dutch Whiskyteers en van hem mochten we twee keer deze toffe zelfgemaakte kaart weggeven.  Inmiddels zijn de twee winnaars bekend van deze actie.

Kaart met daarop alle Nederlandse distilleerderijen

Om kans te maken moesten jullie op tenminste twee van onze artikelen reageren op de website. De winnaar zijn geworden: erikkuiper en hernieuw.
Als jullie een berichtje kunnen sturen naar [email protected] met jullie adres, graag! En anders zullen we in de loop van de week even contact met jullie opnemen. In ieder geval van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Die komt binnenkort via Peter jullie kant op. Bedankt Stichting Dutch Whiskyteers voor deze actie.

Stichting Dutch Whiskyteers

Stichting Dutch Whiskyteers maakt zich hard voor Nederlandse distilleerderijen. Het duo reist het hele jaar af naar allerlei festivals waar je kennis kunt maken met de Nederlandse partijen. Tijdens het whiskyfestival van Den Haag konden bezoekers bijvoorbeeld new make spirit proberen van Vossenberg Distillery.
We hadden onlangs een exclusief interview met Stichting Dutch Whiskyteers, een mooi emotioneel gesprek, toen bleek dat whisky hun leven verlengd heeft. Een prachtig verhaal!
Whisky Monkeys is sinds 6 januari een feit en ter viering van de lancering van de website, geven we de hele maand nog hele leuke prijzen weg. Zo maak je kans op whiskfestivaltickets, whiskyboeken, een whisky scheurkalender en nog veel meer. Check vooral ons gehele overzicht met alle prijzen.
Wij zijn erg benieuwd naar hoe jullie de website tot zover ervaren. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van onze dagelijks rubrieken? Is er iets wat je graag anders wilt zien of juist mis? Laat het ons weten, want de website houden we elke dag natuurlijk bij voor jullie! Bedankt alvast! En ook bedankt voor de afgelopen paar weken!
Zelf voor ons komen schrijven? Dat kan ook! Check onze vacature

POPULAIR NIEUWS