Reminder: laatste kans om mee te doen met twee prijsvragen deze maand!

Nieuws
woensdag, 29 maart 2023 om 9:00
beek glazen 1
Lieve mensen, het is bijna zover. Twee prijsvragen lopen deze maand af, die van Wolfburn en die van Beek Spirits. Heb jij nog niet meegedaan en wil je winnen? Grijp dan je kans, want het is nog niet te laat!
Regelmatig hebben we een toffe prijsvraag op Whisky Monkeys omdat whisky en alles wat daarbij komt kijken het leukste is als dat gedeeld wordt. Onlangs kwamen we dan ook met twee toffe prijsvragen voor jullie.

Beek Spirits prijsvraag

De eerste prijsvraag die voor jullie hadden was in samenwerking met Jan Beek van Beek Spirits. Je maakt nog altijd kans op zes toffe whiskyglaasjes met daarop het Beek logo en een klein receptenboekje. Tegenwoordig zit overal whisky in, dus ook in eten en drinken. Eerder hadden we een heel leuk interview met Jan Beek waarin hij aangaf dat hij weliswaar kwaliteit kan bepalen, maar uiteindelijk iedereen bepaalt wat hij of zij lekker vindt. Wil je weten welke prijsvraag er precies loopt rondom Jan Beek? Lees dat dan vooral terug.

Wolfburn prijsvraag

De tweede prijsvraag die we voor jullie hebben is die van Wolfburn. In samenwerking met deze gave distileerderij mogen we drie toffe merchandise pakketten weggeven. Daarin zit een whiskyglas, een Wolfburn pin en een Wolfburn petje. Regelmatig besteden wij aandacht aan deze toffe en relatief jonge distilleerderij? Zo schreven we recent nog onze Wolfburn Langskip review en Wolfburn Northland review. Meer weten over deze prijsvraag die nog altijd geldig is? Ga dan even naar de prijsvraag toe.

Andere prijsvraag loopt nog door

Ondertussen loopt er nog een andere prijsvraag door tot ergens in april, die van Monk Whisky. In samenwerking met deze whiskyspeciaalzaak in Groningen geven we zes Glencairn glazen weg met daarop het Monk logo. Gaaf! Dus reageer vooral.
En vanuit ons: bedankt voor het meedoen en jullie enthousiasme voor Whisky Monkeys!

POPULAIR NIEUWS