Whiskydrinkers die fan zijn van Wolfburn opgelet: win toffe Wolfburn merchandise!

Nieuws
zondag, 19 maart 2023 om 9:00
wolfburn
Ben jij helemaal gek van Wolfburn? Dan hebben wij in samenwerking met Wolfburn nu een hele gave prijsvraag. Win een heel tof Wolfburn merchandise pakket met daarin een gratis whiskyglaasje, een Wolfburn pin en een toffe pet! Dit wil je niet missen.

Win een tof Wolfburn merchandise pakket

Wolfburn is een whiskymerk dat bij velen in goede aarde valt. Er is van alles van het whiskymerk te krijgen, zoals natuurlijk de vele heerlijke whisky's. Maar je kunt ook allerlei toffe merchandise van Wolfburn kopen. Of in dit geval: winnen!
Helaas is het in Nederland verboden om alcohol weg te geven, maar gelukkig zijn er een hoop andere leuke dingen om weg te geven. Neem bijvoorbeeld deze toffe whisky gerelateerde items. De Wolfburn pet, het gratis whiskyglaasje en de Wolfburn pin laten zien dat jij een echte Wolfburn fan bent. Je kunt met deze prijsvraag meedoen door een paar leuke reacties achter te laten op dit artikel en de site.

Hoe maak ik kans om te winnen?

Hoe maak je kans? Simpel, reageer onder dit artikel en laat minstens drie positieve reacties achter op de website (op artikelen naar keuze!). Succes :)
Let op: deze prijsvraag is binnen 48 uur na publicatie aangepast. Onze excuses voor de verwarring. Dit is bij hoge uitzondering gebeurd. We willen graag zoveel mogelijk mensen blij maken met een toffe prijs en de initiële opdracht bleek te lastig. Uiteraard tellen de eerste paar inzendingen wel gewoon mee.

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

Meedoen kan een gehele maand maart, wat betekent dat de uitslag ergens in de week van 20 april met jullie gecommuniceerd zal worden, hier op de site. Verzendingen geschieden alleen in Nederland. Veel succes allemaal en plezier! Lees hier alle Wolfburn artikelen.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties